НачалоФорумТурнириТурнир #148 Mermaid’s Treasure Trove - дискусии

Турнир #148 Mermaid’s Treasure Trove - дискусии (страница 3)

10 976 преглеждания 81 отговора |
преди 10 месеца
|
12 3 45
Добавете пост
преди 10 месеца
gbbg

Добра игра е. Веднъж си взех FS, който плащаше 3.60 долара. Игрите са смесица между Fire Portal и Fruit Party, ако сте запознати с тези игри и ги харесвате, ще ви хареса и тази.

Автоматичен превод:
espidiwelidi
преди 10 месеца
espidiwelidi изтри публикацията
преди 10 месеца
gbbg

Е, кой? Този турнир е безплатен за всички. Какво се случи, моля?

Автоматичен превод:
ThirdEyeBrown
преди 10 месеца
gbbg

Разбира се, разчитаме на възможностите на доставчиците на игри. Опасявам се, че не всички работят до късно вечерта.

Въпреки това, работи. Продължете и го опитайте. Успех!

Автоматичен превод:
Nzplayer
преди 10 месеца
gbbg

Добра игра е. Веднъж си взех FS, който плащаше 3.60 долара. Игрите са смесица между Fire Portal и Fruit Party, ако сте запознати с тези игри и ги харесвате, ще ви хареса и тази.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Здравей, радвам се, че ти харесва. Най-често срещаните коментари показват, че не са задействани никакви функции; бихте ли ми помогнали с това: „Веднъж получих FS, който плащаше 3,60."

Доколкото мога да кажа, залогът е фиксиран за турнирите; следователно вероятно съм сгрешил. 🙂

Много благодаря.

Автоматичен превод:
Radka
преди 10 месеца
gbbg

Извинете, FS = Безплатни завъртания. Успях да използвам една функция във всички налични завъртания и тя ми донесе $3.60.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
debggb

Не работи отново

Автоматичен превод:
posterthomas215
преди 10 месеца
gbbg

Хей. Благодаря, че забеляза.

Вече се свързах с Юрай и той ме увери, че работят по въпроса и скоро всичко би трябвало да е наред.

Благодаря и на теб за търпението.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
bggb

Най голямата измама е този турнир то просто те отвращава от празни врътки и така на прагматик никога не бих играл с реални средства като виждам как брутално ти дава всяка една празна врътка

Публикация на Mp88 бе скрита
Причина: Неприемлив език
преди 10 месеца
gbbg

не мога да го стартирам също, за съжаление

Автоматичен превод:
Mp88
преди 10 месеца
bggb

Най голямата измама е този турнир то просто те отвращава от празни врътки и така на прагматик никога не бих играл с реални средства като виждам как брутално ти дава всяка една празна врътка

преди 10 месеца
gbbg

Скъпи, поведението ти говори доста за нездравословните ти хазартни навици. Може би ако се замислиш, ще разбереш, че всъщност не става въпрос за турнира, а за играта. Във всеки случай, ако не можеш да понесеш загуба в безплатен режим, моля те, намери си ново хоби.

Разбирам, че загубата е разочароваща, но честно казано, ако прочетете отзиви за PP игри, ще видите, че тяхната волатилност е само за силен стомах. Предлагам ви да се успокоите и да мислите за хазарта като за официален начин за умишлена загуба на пари.

Бъдете здрави, моля ви.

Автоматичен превод:
aveedd
преди 10 месеца
gbbg

не мога да го стартирам също, за съжаление

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Здравейте, би трябвало да е функционално отново. Надявам се този път да издържи.

Успех с побеждаването на резултатите!

Автоматичен превод:
Nzplayer
преди 10 месеца
gbbg

Извинете, FS = Безплатни завъртания. Успях да използвам една функция във всички налични завъртания и тя ми донесе $3.60.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Аха, значи числото всъщност беше спечелената сума. Благодаря.

Ако мога да бъда честен, доста съм свикнал с това благодарение на редовните PP състезания, които провеждаме във форума. За да се класирате, трябва да заложите поне €0.1 и да управлявате минимум 30 пъти спечелената сума. Почти всеки играч се нуждае от FS и респинове, за да постигне това. 🙂

Проверете сами в секцията за състезания 👈

Според мен, тези игри не са подходящи за по-малки фондове и малки залози. Волатилността е убиецът тук. Е, поне за мен и няколко колеги.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

file Това виждам, когато е маркирано

Автоматичен превод:
BMooreSF415
преди 10 месеца
gbbg

Чувствайте се свободни да използвате VPN, ако желаете. 😉

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
itbggb

Спечелих последния турнир и НЕ ПОЛУЧИХ НАГРАДАТА от 380 долара..... и ти ли си измамник?

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Русалки, риби, съкровища - изглежда готино

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Темата за океана можеше да бъде проучена с по-интересни изображения.

Автоматичен превод:
Moove
преди 10 месеца
itbggb

Спечелих последния турнир и НЕ ПОЛУЧИХ НАГРАДАТА от 380 долара..... и ти ли си измамник?

Автоматичен превод:
преди 10 месеца
gbbg

Виждам го, да.

Не се притеснявайте и проверявайте имейла си редовно. Юрай ще се свърже с вас с имейла за потвърждение.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
esbggb

Какъв съсипан слот е това.

Автоматичен превод:
12 3 45

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини