НачалоФорумТурнириТурнир #140 Captain Kraken Megaways - дискусии

Турнир #140 Captain Kraken Megaways - дискусии (страница 3)

9 457 преглеждания 49 отговора |
преди 11 месеца
|
12 3
Добавете пост
Romi
преди 10 месеца
esbggb

Добър ден, не получих купона

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 10 месеца
gbbg

Здравейте, за какъв купон говорите, моля? Предполагам, че е ставало дума за турнир; това обаче е друга тема, така че не мога да кажа със сигурност сега.

Уведомете ни, моля.

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 4 месеца
esbggb

Чакам купона от 5 месеца, аз съм от Чили.

Автоматичен превод:
Radka
преди 4 месеца
esbggb

Здравейте, все още не са потвърдили наградата ми и купонът не е пристигнал; минаха 5 месеца.

Очаквам вашия отговор.

[email protected]

Алехандра

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 4 месеца
gbbg

Свързах се с Юрай и той ми каза, и дори ми показа, че сте получили ваучера. Определено го изпратихме от наша страна. Опитайте да проверите отново. Може да е в папката ви със спам или нещо подобно.

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 2 седмици
esbggb

Здравей, Йораслав, с кого мога да говоря? Не мога да те намеря никъде. Беше за Amazon.

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 2 седмици
gbbg

За това, за което искаш да говорим, за ваучера ли е?

Разказах ти всичко, което получих от Юрай, и той каза, че от наша страна е наред и го изпратихме.

Също така идваш тук след 4 месеца, но опитай се да ми кажеш от какво имаш нужда.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
esbggb

Мина доста време. Очевидно следвах всички стъпки. Бях развълнуван. Търсих наградата си в Amazon, но нищо. file

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 2 седмици
esbggb

Колко арогантно, аз съм дама

Уважение

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 1 седмица
gbbg

Не мисля, че съм бил арогантен в който и да е момент. Просто питах дали това, което споменахте в първия си пост, или по-точно в предпоследния ви пост, се отнася до вашия ваучер.

Преди около четири месеца се опитах да разбера от Юрай какво се случва и дали има някакъв проблем. Той ми каза, че ваучерът ви е бил изпратен от наша страна, така че според информацията, която получих, е трябвало да го получите.

Разбира се, ако е възникнал някакъв проблем и не сте получили ваучера по някаква причина, въпреки че, както споменах, той е бил изпратен от наша страна на имейл адреса, който сте потвърдили, първо изпращаме имейл на играчите, които трябва да потвърдят имейл адреса си, и след това ваучерът се изпраща на този потвърден адрес.

След четири месеца обаче бих казал, че вероятно няма голям смисъл да се опитваме да разрешим проблема отново на този етап.

Автоматичен превод:
12 3

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини