НачалоФорумТурнириТурнир #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - дискусии

Турнир #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - дискусии (страница 4)

1 749 преглеждания 66 отговора |
преди 2 седмици
|
1...3 4
Добавете пост
Jaro
преди 2 дни

Още едно любопитство. Знам, че ако дори бях стигнал до 2500,00 ранда, щях да направя скрийншот и да го публикувам... Може би дори щях да го използвам като снимка на профила си поне 2 месеца. Плюс това щях да намеря начини небрежно да добавя печалбата си във всичките си разговори.

Мисля, че този човек всъщност трябва да е добър спортист и да публикува ръководство с прозрения за стратегиите си.

Автоматичен превод:
Pachwerk
преди 2 дни

🥳🥳🤩 Поздравления за победата! Сигурна съм, че това може да е било краят на много, много, много други и дори по-големи победи за теб.

Автоматичен превод:
преди 2 дни

Zeus vs Hades ще бъде в списъка ми с любими слотове! Тези множители наистина увеличават общите ви печалби до много по-големи висоти. Веднага щом получа възможността да го играя с истински пари, се надявам да видя още, още, още.

Автоматичен превод:
преди 2 дни

Още едно любопитство. Знам, че ако дори бях стигнал до 2500,00 ранда, щях да направя скрийншот и да го публикувам... Може би дори щях да го използвам като снимка на профила си поне 2 месеца. Плюс това щях да намеря начини небрежно да добавя печалбата си във всичките си разговори.

Мисля, че този човек всъщност трябва да е добър спортист и да публикува ръководство с прозрения за стратегиите си.

Автоматичен превод:
преди 2 дни

Вярвам, че повече от нас биха искали да го видят, нали?

Но всъщност не всеки обича да споделя.

Автоматичен превод:
преди 2 дни

200

Автоматичен превод:
преди 15 часове

една доста глупава игра

преди 12 часове

300 спартански

Автоматичен превод:
1...3 4

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини