НачалоФорумТурнириTournament #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - discussion

Tournament #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - discussion (страница 3)

1 065 преглеждания 47 отговора |
преди 1 седмица
|
12 3
Добавете пост
преди 6 дни

Не мога да си представя как някой е достигнал 1,7 милиона печалби, играейки на този слот. Ако е легитимно, искам да видя кадри, които го доказват.

Автоматичен превод:
преди 3 дни

Честно казано, и аз бих искал да видя как един играч постига това. Никога не съм имал толкова много. Когато пробвах турнира на този слот, имах основен удар за 980, така че ако някой има късмет с бонуса, може да се окаже голяма печалба.

Автоматичен превод:
преди 4 дни

Хората, които са толкова разочаровани, че не печелят в безплатен турнир по слот машини, наистина трябва да помислят да си вземат почивка и/или да се самозаложат.

Оплакванията от игри в БЕЗПЛАТЕН ТУРНИР само показват колко си пристрастен.

Мразя да съм близо до някой, който се оплаква от изплащанията от турнири и т.н., когато играе на слотове с истински пари.

В някои турнири печелите много и сте сред най-добрите играчи, в повечето не печелите и почти не печелите. Това са слотове, само защото е безплатно, не означава, че RTP или стойностите на бонусите са се увеличили.

хаха

Автоматичен превод:
преди 3 дни

Добре го обобщи. Не мисля, че бих могъл да добавя нещо повече. Май съм свикнал с подобни коментари. Нормално е да имаш негативно мнение за играта, но както казваш, ако някой има проблем с безплатен турнир, това е по-скоро проблем. 🙂

Автоматичен превод:
преди 2 дни

Не можем да играем седмичния турнир, огнената стампеда не позволява залог от 1 долар, размерът му е 90 цента или 1.20.

Автоматичен превод:
Vlooi2025
преди 2 дни

Вече е оправено. Можете да играете със залог 1, 2. 🙂

Автоматичен превод:
преди 2 дни

крадци

Автоматичен превод:
вчера

Както споменах в предишния седмичен турнир, тези, които завършат първи и успеят да се класират в челната тройка, са практически непобедими; това означава, че вече са спечелили големите награди. Винаги, когато съм играл в турнири, които вече са започнали и има няколкостотин или хиляди играчи, е много трудно да се спечели нещо значимо.

Автоматичен превод:
преди 21 часове

трудно е да се стигне до номер 1

Автоматичен превод:
otesito
преди 11 часове

Заета игра

Автоматичен превод:
12 3

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини