НачалоФорумТурнириTournament #163 DJ Neko - discussion

Tournament #163 DJ Neko - discussion

1 766 преглеждания 25 отговора |
преди 3 седмици
|
1 2
Добавете пост
преди 3 седмици
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #163 DJ Neko.
преди 3 седмици

Много добра игра, не знаех за нея!! Все още не мога да разбера как дава безплатни завъртания

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Идиотски, глупав

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Боклук 🗑️

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Те са мошеници и скапана компания, контролират всички игри, това е отвратително, PlayStation.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Здравей

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Честита Нова Година! Мога да играя, но не ми хареса особено. Играта е монотонна и не грабна вниманието ми. Пожелавам ти всичко най-хубаво и големи победи.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Това е слот машина от същото семейство като малкия тигър, има потенциал да бъде голям хит, но късметът трябва да е на ваша страна.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Не разбирам как тези, които са на челните позиции, получават толкова огромни точки.

Чувстваш се сякаш се справяш наистина добре и после осъзнаваш, че си по-близо до 10 000-то място в класацията, отколкото до 1-во.

😫🙄😬🫨

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Намерих играта за скучна... има потенциал, но безплатните завъртания в бонус играта са много слаби... трябва да има множители!

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Лошо начало на 2026 г. с тази игра

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Никога не печелете в прагматични игри с RTP под 0

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Глупости, никога не бих играл за пукната пара!

Автоматичен превод:
преди 3 седмици

Честита Нова Година! Мога да играя, но не ми хареса особено. Играта е монотонна и не грабна вниманието ми. Пожелавам ти всичко най-хубаво и големи победи.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Честита Нова Година и на теб.

Не се притеснявай, поне разбра какво не искаш да играеш, понякога и това е важно. Вярвам, че ще се справиш добре и в други игри. 🙂

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Не разбирам как тези, които са на челните позиции, получават толкова огромни точки.

Чувстваш се сякаш се справяш наистина добре и после осъзнаваш, че си по-близо до 10 000-то място в класацията, отколкото до 1-во.

😫🙄😬🫨

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Някои играчи просто имат повече късмет от други.

Например, въпреки че не мога да печеля, никога не съм се доближавал до челните места, въпреки че съм играл в доста турнири.

Понякога и аз се чудя как някои играчи успяват да отбележат толкова много точки.😀

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Това е ужасна игра, не разбирам безплатните завъртания.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Иска ми 1 долар, за да играя... Мислех, че са безплатни турнири.

Автоматичен превод:
Benja3084
преди 2 седмици

Безплатно е, вашият залог е 1 €

Автоматичен превод:
преди 2 седмици

Tanko

jaanasalonen
преди 2 седмици

Чудех се същото, как някои хора печелят стотици хиляди, 😮‍💨

Автоматичен превод:
1 2

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини