НачалоФорумТурнириTournament #125 Sweet Bonanza 1000 - discussion

Tournament #125 Sweet Bonanza 1000 - discussion (страница 4)

24 748 преглеждания 171 отговора |
преди 7 месеца
|
1...3 4 5...9
Добавете пост
преди 7 месеца

500, но нито едно безплатно завъртане

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Нека кажа нещо, но това са слухове от четене на форуми, може да не са представителни, но слотовете с най-често генериране на безплатни завъртания са razor shark, money train 3 и big bass sweet bonanza.

Съгласен съм, че 500 завъртания без безплатни завъртания изглеждат странно, но не беше и без някои печеливши рундове, нали?

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Да, мислех, че 200 завъртания без специални игри са доста рядкост, но 500 наричам това чиста измама, дори и тук да е безплатно.

е, но никога не бих играл тази игра с истински пари 🤮

Редактирано
Автоматичен превод:
Spinzer69
преди 7 месеца

Как можеш да тренираш хазарт???

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Ще опитам сега, пожелавам ми късмет

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Точно така, ДаниДани, и аз никога не съм играл тази игра.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Винаги играя на слотове, а в слотовете няма нужда от обучение. ДаниДани

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

MitchWKS, въпросът е защо победителят от първия ден запазва позицията си до последната дата на турнира? Всеки месец се случва същото.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Мисля, че kolyogyi51, ако направиш 5 000 000 000 завъртания в този турнир, но никога не се класираш в първите 20.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

MitchWKS, въпросът е защо победителят от първия ден запазва позицията си до последната дата на турнира? Всеки месец се случва същото.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Здравей, радвам се да видя, че се наслаждаваш на компанията. Ако е възможно, използвай бутона за отговор или цитат, когато отговаряш на конкретен играч и неговия пост. Това улеснява проследяването на разговора, а освен това играчът ще бъде уведомен за отговора ти. Благодаря.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Как можеш да тренираш хазарт???

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Здравей,

Предвид естеството на слотовете, където просто натискате бутона за игра и се надявате евентуално да имате късмет, няма какво да тренирате. Въпреки това, може да се запознаете с RTP и волатилността, за да сте сигурни, че сте готови за очакваното.

Значение:

„Трябва да играете на слотове, които харесвате. Не играйте играта, когато не ви харесва, дори когато RTP е добър. Друг момент, който трябва да имате предвид, е волатилността. Когато слотовете имат ниска волатилност, това означава, че печелите много, но печалбите са доста ниски и често по-ниски от първоначалния ви залог. Слотовете с висока волатилност могат да имат над 50 (100 - няма проблем) мъртви завъртания, но когато най-накрая спечелите, обикновено печелите повече, отколкото сте загубили, или печелите малко по-малко, но все пак си възвръщате голяма част от загубите."

Опитайте това ръководство 👈

Автоматичен превод:
DaniDani
преди 7 месеца

Просто е ум и емоции... каквото и да е противно на това, което хората... вашите вътрешни емоции създават външната реалност и печеля, губя, печеля, губя, губя - всичко зависи от вашите емоции. Някога тествах. Когато нямам емоции на алчност, печеля, но е трудно да се поддържа, но това е просто ум. Здрав разум е, че мозъкът ви казва какво е отвън, иначе, ако надхвърлите мозъка си, това е друга тема, но когато разчитате на сетивата, за да видите какво е отвън, тогава това е просто контрол на ума. Но е лесно и не ме обвинявайте, ако не работи. Например, ако паролата е „uname", това не означава, че ще имате администраторски достъп...

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Повече или по-малко, не ми хареса особено

Автоматичен превод:
MitchWKS
преди 7 месеца

Здравейте, имах +5 на 500 завъртания в последните 10 безплатни завъртания и печалба от 192. За съжаление само ранг 775. file

Автоматичен превод:
Zymero
преди 7 месеца

Но ми се струва странно, че изглежда все още можете да купувате безплатни завъртания с истински пари. Което намирам за несправедливо спрямо останалите играчи.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Човече, това е една от любимите ми игри. Успях да постигна някои от най-големите си печалби в Sweet Bonanza.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Човече, това е една от любимите ми игри. Успях да постигна някои от най-големите си печалби в Sweet Bonanza.

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

Така че съм щастлив, колко голяма печалба си спечелил? Имаш ли някакви скрийншотове? 😀

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

За съжаление, и аз не мога да участвам в турнира. Рестартирах браузъра си, изтрих всички „бисквитки", пробвах няколко браузъра и VPN с няколко различни държави. Въпреки това, продължавам да получавам съобщението за грешка. Някой има ли друг съвет? С най-добри пожелания.

Автоматичен превод:
Jaro
преди 7 месеца

Ще трябва да погледна малко назад в телефона си. През годините обаче много пъти съм печелил по $2500 на оригиналния сладък залог. Обикновено на залог от $1 до $2,50.

Автоматичен превод:
MitchWKS
преди 7 месеца

Еми, с позиция над 6000 вероятно не беше чак толкова добре 🤣

Автоматичен превод:
преди 7 месеца

О! О, Боже, получих безплатни завъртания 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🤩🤩🤗, видях публикацията, че изобщо няма безплатни завъртания, но ги получих 😎😎😎😎

Автоматичен превод:
1...3 4 5...9
Отидете на страницаот 9 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини