Това би било всичко, мисля, за съжаление, но все още работя по въпроса 🙂
that would be it i think unfortunatly but still workinh on it 🙂
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Няма проблем. Независимо дали ще успеете или не, вие вече сте сред другите играчи в това състезание. Разбира се, колкото повече връзки, толкова по-добре.
Ще стискам палци да успееш да вземеш 5.🤞
Автоматичен превод:
Jaroslav
temotemo
Forum and Reviews Administrator
temotemo
преди 4 месеца
Чудесно, осигурихте си първите два билета в това състезание. 🙂
Ще чакам и други, ако ги имаш. 😀
Остават ти още 4.
Хареса ли ви този слот? 🚂🚂
Автоматичен превод:
Jaroslav
fullthus
преди 4 месеца
И аз се надявам. Бих казал, че любимият ми от тези, които изпратих, е слот машината с трите магически яйца.
I hope so too. I would say that my favorite of the ones I sent is the slot machine with the three magic eggs.
Jeg håper også. Jeg vil si at favoritten min av de jeg sendte er spilleautomaten med de tre magiske eggene.
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Да, това ме прави щастлив. Не познавам тази игра толкова добре – гледал съм я, но не съм я играл много.
Моят избор вероятно би бил „Портите на Олимп", но това е нещо като класика от Pragmatic.
Благодаря за препоръката и се надявам 3 май да е вашият щастлив ден. 😉
Редактирано
Автоматичен превод:
Jaroslav
Elfavo123
преди 4 месеца
Ето един поглед към това, което преживяваме в играта; доста е забавно.
Добре дошли в групата на всички, които участваха в конкурса. Вашият линк е сред тях и вярвам, че ще ви донесе късмет. Все още имате време да добавите още, така че ако успеете, не се колебайте да публикувате още един.
Това беше доста добра печалба; жалко, че не се появяваше по-често по-голям множител — щеше да е страхотно и можеше да бъде дори още по-голяма печалба.
Поздравления и стискам палци за теб на финала! 🚂🎢🤞🤞🍀
Добра работа — това беше солиден линк, който си сложил в конкурса. 🙂
Този път взехте 2 билета и се възползвахте добре от записаните си участия. Можете да добавите още 4 линка, ако имате такива, които са подходящи за участие.
Браво, че се включихте, и продължавайте в същия дух! 🍀