НачалоФорумСъстезания[ЗАТВОРЕН] Коледно състезание за 3x $100 ваучер на Amazon!

[ЗАТВОРЕН] Коледно състезание за 3x $100 ваучер на Amazon! (страница 21)

от Daniel
|
133 204 преглеждания 422 отговора |
1...20 21 22
Тази тема е заключена
bmaskio

Разпознах го веднага 😀 Дори учих в Прага 3 години, така че виждах лимузината доста често в центъра на града.

Автоматичен превод:

Благодаря на всички, че се включихте в това състезание. Състезанието взе 295 участници, което е нашият нов рекорд!

Късметлиите са:

Ripixo

Акронанди

tichtom61

Ще се опитам да се свържа с всички печеливши по имейл.

Можете да гледате видеото от тегленето тук:

(алтернативно щракнете върху тази връзка )

Не се притеснявайте, ако не сте спечелили този път. Ще обявим нов конкурс до няколко седмици. Останете на линия 🙂

Автоматичен превод:

🤣

Автоматичен превод:

🥇🥈🥉🏆

Автоматичен превод:
Daniel

Здравейте, никой не ми е давал нищо. Следователно няма какво да се помни. 😔

Автоматичен превод:

Да започнем още едно състезание. Само така, че критериите за подбор на победителите да са повече от ясни. Не ми е съвсем ясно защо единият участник е определен да спечели, а другият не, въпреки че текстът и смисълът на постовете им бяха абсолютно еднакви. Нещо в духа Най-добрият подарък е да празнувате Коледа с цялото семейство. Срамота е ...

Автоматичен превод:
SGumen

Убеден съм, че правилата бяха повече от ясни. Трябваше да отговорите на състезателния въпрос, за да имате шанс за печалба. Нямаше значение дали отговорът е дълъг, кратък, подобен на друг или напълно уникален. Победителите бяха избрани на случаен принцип.

Тегленето на случаен принцип е записано в прикаченото видео.

Редактиран от автора
Автоматичен превод:

Спомням си, че беше 1999 и 2000 г., когато родителите ми бяха трезви. И имаше какво за ядене.

Автоматичен превод:

Честито на печелившите🙂

И не пазарувайте толкова много от Amazon🙂

Автоматичен превод:
Daniel

Най-добрият подарък беше да видя майка ми, която не съм виждал от години.. НАЙ-КРАЯ

Автоматичен превод:

Най-добрият подарък за майка отпреди 10 години

Автоматичен превод:
Gio75

ще запомня

Автоматичен превод:

най-добре

Автоматичен превод:

Най-добрият подарък, който някога съм получавал на Коледа, беше момиче, което идва от Бог. Тъй като не исках да имам син толкова години. На 25 декември се роди синът ми. Благодаря на Бог за това момиче, с което съм толкова благословен.

Автоматичен превод:

Лека нощ, искам да ти благодаря.

Автоматичен превод:

Честито на печелившите🙂

И не пазарувайте толкова много от Amazon🙂

Автоматичен превод:

Защо не? 😀

Автоматичен превод:

Кои бяха победителите в конкурса, никога не знаех дали имам късмет 😂😂😂

Автоматичен превод:
Daniel

Счупих телефона си на нова година😡🤳💥🤬 и чаках да ми го изпратят/изпратят обратно📲📦📫📆 , така че чак сега виждам това, никога не съм печелил теглене от томбола никога през живота си 🙃😀😃🙂😛 благодаря ф толкова много, 🤞🤞🤞I просто се надявам, че не съм до края .... 🙏🙏🙏🙈🙊🙉

Автоматичен превод:
Akronandi

Готино! Не сте, изпратих ви имейл по-рано и виждам, че вече сте отговорили. Трябва само да генерираме ваучера за вас 🙂

Автоматичен превод:
elquimba

За съжаление не сте един от късметлиите, но ако превъртите няколко публикации нагоре, дори ще видите видео от тегленето на печелившите.

Автоматичен превод:
Тази тема е заключена
1...20 21 22
Отидете на страницаот 22 страници
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини