НачалоФорумСъстезания[КОНКУРС]: Търсете големи печалби в Gold Mine Express и спечелете дял от €$1,500! с TaDa Gaming

[КОНКУРС]: Търсете големи печалби в Gold Mine Express и спечелете дял от €$1,500! с TaDa Gaming (страница 14)

17 054 преглеждания 257 отговора |
преди 1 месец
|
Уважаеми потребители, изпратих бележка до колегите си и току-що бях информиран, че линкът се появява само ако спечелите повече от 30 пъти залога си. Ето защо изискванията отговарят на необходимия множител. Информация от TaDa Gaming. Благодаря на всички за разбирането.
1...13 14
Добавете пост
Radka
преди 1 час
gbbg

Справедливо 😄 Ставам приказлив, когато има състезание. Честно казано, повторенията ми не бяха достойни за скрийншотове - най-доброто беше 45x, а линковете за повторения водят само към големите турнири. Регистрирал съм се за турнирите така или иначе, браво на съвета - ежедневните безплатни завъртания изглеждат като приятно решение за обедната почивка.

Автоматичен превод:
1...13 14
Отидете на страницаот 14 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
TaDa Logo
Споделете печалбите си от слот игри на TaDa Gaming и получете още един шанс да спечелите!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини