Предоставям нови и неоспорими доказателства, че 1xBet все още използва измамна система за депозити. Днес ми беше наредено да депозирам пари на номер 0960578935. При проверка на този номер в системата E-Birr обаче, тя показа две напълно различни имена: „Насри Максамед Ксусен" и „Толашии Сурум Чонналу".
Това е организирана кражба. Те използват лични акаунти с множество самоличности, за да хващат в капан и крадат от клиенти, точно както агентът, който преди това беше уволнен за кражба на моите 200 ETB.
Не мога да се доверя на дейността на тази компания. Отказвам да маркирам случая си като „Решен" и изисквам официално обезщетение от 3000 ETB за продължаващия тормоз, риск и психологически стрес, които ми причиниха през последните 20 дни. Моля, прегледайте тези скрийншотове като доказателство за престъпната им дейност.

I am providing fresh and undeniable evidence that 1xBet is still using a fraudulent deposit system. Today, I was instructed to deposit money to the number 0960578935. However, when checking this number in the E-Birr system, it showed two completely different names: 'Nasri Maxamed Xusen' and 'Tolashii Surrum Chonnaloo'.
This is organized theft. They are using personal accounts under multiple identities to trap and steal from customers, exactly like the agent who was previously fired for stealing my 200 ETB.
I cannot trust this company's operations. I refuse to mark my case as 'Resolved' and I demand a formal compensation of 3,000 ETB for the ongoing harassment, risk, and psychological stress they have caused me over the last 20 days. Please review these screenshots as proof of their criminal activities.
Автоматичен превод: