НачалоФорумСъстезания#152 Starlight Princess Super Scatter - дискусия

#152 Starlight Princess Super Scatter - дискусия (страница 2)

6 915 преглеждания 112 отговора |
преди 2 месеца
|
1 2 3...6
Добавете пост
Rockford
преди 2 месеца

Имах два бонуса и един супер скатер и от него спечелих $22. 😀

Първото завъртане от безплатните завъртания беше печелившо, а другите бяха празни. 😀

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

700 завъртания без бонус. Не знам какво да мисля за тази игра. 🤔

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Не мога да играя от дълго време, защото лентата за зареждане винаги замръзва точно преди края. За известно време дори бутонът за вход не се отваряше. Какъв е проблемът, който ми пречи да играя?

Автоматичен превод:
thomasposter7
преди 2 месеца

Хм, не знам какъв може да е проблемът.

Можете ли да опитате от друго устройство или да използвате друг браузър? Или може би да изчистите „бисквитките" си?

Ако това не помогне, ще попитам Юрай дали знае какво може да го причинява. 🙂

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Игра jmbuttt

Автоматичен превод:
Andi777
преди 2 месеца

Можете ли да обясните какво имате предвид, моля?

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Добра игра

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Хахаха, 700 завъртания без нито един scatter символ, просто нелепа игра, но благодаря, че играете безплатно за забавление, без никаква надежда някога да спечелите нещо.

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

700 завъртания, а не бонус или scatter символ, тези игри са абсурдни и голяма загуба на време, особено когато напредваш само с 60 позиции и завършваш на малко над 3200-та позиция. Шега наистина.

Автоматичен превод:
Sniktaw75
преди 2 месеца

Мисля, че когато активирате режима на автоматично завъртане, това не е чак толкова голяма загуба на време. 🙂

Турнирът може да приключи за няколко минути.

Аз също не спечелих много точки. Имах два бонуса, но не бяха толкова печеливши - единият от тях беше супер скатер и спечелих 22 долара. 🙂

Всичко е въпрос на късмет.

Автоматичен превод:
thomasposter7
преди 2 месеца

Може би защитният екран на браузъра ви предотвратява стартирането на някои скриптове или „бисквитки".

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Как да играя безплатно??

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

20 безплатни завъртания спечелиха 246 долара, но все пак се класираха на 2902 място, нещо подобно, не е добре

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

700 удара... и не 400-то място, боклук... Нямам представа как играят тези играчи с над милион.

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Не съм много по-мъдър от нито една от публикациите ви. Мога да кажа за себе си, че харесвам турнирите ви, но никога не съм се доближавал дори до прилично място, или дори до най-доброто 💯. Но ми е ясно, че това е просто въпрос на късмет (Или може би не?)

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Може би така ще е добре 🙂

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

В турнирите, в които съм участвал, никога не съм отбелязвал над 3000 точки. Мисля, че той се класира ниско, около 3000, но тези с милион и ресто, не мисля, че всички те са успели да хванат всички скейтъри подред, искам да кажа, определено има „botting" (некачествено представяне).

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Благодаря ти 😉

Редактирано
Автоматичен превод:
thomasposter7
преди 2 месеца

Аз също не мога да играя с бонусите.

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Аз също не мога да играя с бонусите.

Автоматичен превод:
преди 2 месеца

Отвори бонусите вместо мен.

Автоматичен превод:
1 2 3...6
Отидете на страницаот 6 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини