НачалоФорумСъстезания#145 Might of Freya Megaways - дискусия

#145 Might of Freya Megaways - дискусия

1 294 преглеждания 5 отговора |
преди 3 месеца
|
Добавете пост
преди 3 месеца
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #145 Might of Freya Megaways.
преди 3 месеца

Съотношение завъртания към бонус - средно завъртяно в първите ми 50 завъртания, след което просто продължи да ме дразни.

Бонус - забавление, нищо особено стандартен бонус за мегауейс.

Основна игра - просто обикновен слот с мегауейс, забавен, но след известно време става скучен. Въпреки това, много ми харесва символът без бонус и петте му последователни падания, за да получа бонуса.

Общо - 6.5/10

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Средна игра в най-добрия случай, не получих безплатни завъртания нито веднъж за моите 200 завъртания, което обобщава играта добре. Има много по-добри опции за мегауейс, силно ви препоръчвам да ги намерите!

Оценка 4/10

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Благодаря за мненията ви, мисля, че го описахте добре. Аз все още не съм проверил играта, така че ще я пробвам и аз. 🙂

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Това трябва да е един от най-лошите слотове досега!!! Дори 1 безплатно завъртане...!!!! Спечелих общо 38 долара... братле, не можеш да ми кажеш нищо хубаво.

Автоматичен превод:
Edenvibe1
преди 3 месеца

Изглежда, че това не е била твоята късметлийска игра, за съжаление.

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини