НачалоФорумСъстезания#140 Captain Kraken Megaways - дискусия

#140 Captain Kraken Megaways - дискусия (страница 2)

5 324 преглеждания 41 отговора |
преди 4 месеца
|
1 2 3
Добавете пост
преди 4 месеца

Да

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

ИЗПРАТИХА МИ ИНФОРМАЦИЯ НА ИМЕЙЛА, В КОЯТО СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ МОГА ДА УЧАСТВАМ В БЕЗПЛАТНИ ТУРНИРИ.

НО ТРЯБВА ДА ПЛАТИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТЕ НА ФИНАЛИТЕ.

ТАЗИ СТРАНИЦА ИЗОБЩО НЕ Е НАДЕЖДНА.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Нямам какво да кажа. Всъщност, да, изобщо не ми хареса този слот. Но все пак благодаря, сега знам. Така че не губя пари.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Абсолютно скучно! Без никакво вълнение!

Жалко!

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

За мен това бяха може би най-бързите завъртания досега. Аз също не съм голям фен на тази игра.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

ИЗПРАТИХА МИ ИНФОРМАЦИЯ НА ИМЕЙЛА, В КОЯТО СЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ МОГА ДА УЧАСТВАМ В БЕЗПЛАТНИ ТУРНИРИ.

НО ТРЯБВА ДА ПЛАТИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТЕ НА ФИНАЛИТЕ.

ТАЗИ СТРАНИЦА ИЗОБЩО НЕ Е НАДЕЖДНА.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Бих искал да ми покажете къде в имейлите, които ви изпратихме, е за какво говорите.

Ще се радвам много да го видя. 🙂

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Добър ден

Къде се осребрява наградата

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 4 месеца

Няма нужда да се притеснявате; ще се свържем с вас по имейл с цялата информация.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

ЗДРАВЕЙТЕ, КЪДЕ МОГА ДА ВИДЯ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТУРНИРА? БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЧИЛИ

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 4 месеца

Когато кликнете върху турнири, превъртете малко надолу и ще видите резултатите от други турнири, които са приключили.

Изглежда така

file

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Nishto

Romi
преди 4 месеца

Добър ден

Приблизително колко време отнема да се свържа с победителите в турнира?

благодаря ти

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 4 месеца

Здравей, и поздравления!

Предполагам, че около седмица. Искам да кажа, ваучерите се разпространяват на партиди, след като всички печеливши бъдат потвърдени по имейл. Не се притеснявайте, ако срещнете някакви проблеми, винаги можете да се свържете с нас тук. Моля, не забравяйте да проверите папката за спам. 🙌.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Здравейте, блокиран съм от връзката, така че нямам шанс да спечеля. Имам слотове в манипулирани турнири. Има ли 2 алтернативи? Опитвал съм се много пъти да играя в тези турнири, но не мога да трупам точки, затова не мога да си обясня как другите потребители успяват да съберат всички тези резултати. MHA🤔

Автоматичен превод:
mia81
преди 3 месеца

Можете ли да направите екранна снимка на това, което ви се показва, когато искате да влезете в турнира? Бих попитал Юрай какво може да се направи.

Това, което често препоръчвам, е да използвате VPN при нас, което ще ви позволи да участвате във всички турнири, ако имате тази опция.

Но все пак бих искал да видя каква грешка извежда.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Здравей, как да ти го изпратя? Случва се, докато играя, имам чувството, че блокират идентификационния ми номер.

Автоматичен превод:
mia81
преди 3 месеца

Просто направете екранна снимка и я публикувайте тук в отговора си.

Това са нашите турнири, така че никой не блокира вашата лична карта.

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Да

Автоматичен превод:
преди 3 месеца

Харесва ми приложението

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 3 месеца

ЗДРАВЕЙТЕ, КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ НАГРАДАТА ОТ 30 ЕВРО ОТ AMAZON? НЕ РАЗБИРАМ, ОТ ЧИЛИ СЪМ.

БЛАГОДАРЯ ВИ

Автоматичен превод:
crisalesiempre
преди 2 месеца

Според това, което видях, би трябвало да имате ваучера в имейла си. Опитайте да го проверите.

Автоматичен превод:
1 2 3

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини