НачалоФорумСъстезания#133 Conquer Babylon / RELAX - дискусия

#133 Conquer Babylon / RELAX - дискусия

8 533 преглеждания 76 отговора |
преди 4 месеца
|
1 2...4
Добавете пост
преди 4 месеца
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #133 Conquer Babylon / RELAX.
преди 4 месеца

file Добре

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Никога не заблуждавайте някого, който е събрал почти 3 милиона точки, това са фалшиви профили, създадени от гурута, които искат да заблудят хората.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Използвах останалата сума след загубата на турнира, която беше около 3000, за да купя функции в тази игра и нито веднъж не спечелих над сумата, която купих.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

file 105

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Никога не заблуждавайте някого, който е събрал почти 3 милиона точки, това са фалшиви профили, създадени от гурута, които искат да заблудят хората.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Хм, интересен извод. Ясно е, че искаме да спечелим всяка награда и че всъщност не организираме турнири за играчите, а за себе си.

Осъзнаваш ли колко абсурдно звучи това? Защо изобщо бихме правили това?

Затова ли участваш в 78 турнира?

Може би е добре да помислиш, преди да кажеш нещо подобно.

Това, което си написал тук, няма много смисъл. 😉

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Използвах останалата сума след загубата на турнира, която беше около 3000, за да купя функции в тази игра и нито веднъж не спечелих над сумата, която купих.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Но не можеш да загубиш нищо в турнира, всичко е безплатно. Имаш предвид ли, че когато си използвал всичките си безплатни завъртания, си стартирал играта отново и си пробвал някои бонус покупки? 🙂

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

file Няма проблем

Автоматичен превод:
Wallentin81
преди 4 месеца

Доста добър резултат бих казал.

Все още не е достатъчно, за да се спомене това, което е малко тъжно. 😕

Може би в друг турнир. 😀

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

3000 000 точки?? Дори не съм близо до трето място, камо ли до първо.

Нещо не е наред, това определено са ФАЛШИФИЦИ

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Добре, това е, което имам. Истински пари, как мога да ги взема? file

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

3000 000 точки?? Дори не съм близо до трето място, камо ли до първо.

Нещо не е наред, това определено са ФАЛШИФИЦИ

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Не знам, имаме ли нужда от някакви фалшификати тук, както казвате? Само помислете какво бихме получили от това.

Някои хора успяват да постигнат високи резултати, а други не, това е всичко.

Ако трябва да търсите нещо друго зад това, не е нужно да участвате в тези турнири.

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Добре, това е, което имам. Истински пари, как мога да ги взема? file

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Това не са истински пари, а по-скоро балансът/резултатът, който сте успели да натрупате. Ако завършите на печеливша позиция в края на турнира, ще получите ваучер. 🙂

Автоматичен превод:
Jaro
преди 4 месеца

Но всичко е логично, вие се обогатявате чрез клиенти, а те биват ограбвани от вас, както казахте, 78 турнира и дори не сте близо до над 60 000 точки, така че какво се опитвате да ми обясните?

Автоматичен превод:
Jaro
преди 4 месеца

Сега се държиш нахално, защото не можеш да понесеш истината 🤣🤣🤣🤣

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Хм, интересен извод. Ясно е, че искаме да спечелим всяка награда и че всъщност не организираме турнири за играчите, а за себе си.

Осъзнаваш ли колко абсурдно звучи това? Защо изобщо бихме правили това?

Затова ли участваш в 78 турнира?

Може би е добре да помислиш, преди да кажеш нещо подобно.

Това, което си написал тук, няма много смисъл. 😉

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Напротив има смисъл човека казва истината това е чиста измама никой не печели някой ваш фалшив профил естествено взимя всичко защото игрите нищо не дават доста отвратителун турнир с подобни игли които изобщо не дават нищо

преди 4 месеца

Тези турнири са пълна измама нищо не се печели и по този начин хората виждат

преди 4 месеца

Хубава игра, само че ми се струва малко бавна

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Но всичко е логично, вие се обогатявате чрез клиенти, а те биват ограбвани от вас, както казахте, 78 турнира и дори не сте близо до над 60 000 точки, така че какво се опитвате да ми обясните?

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Еми тогава, ако си на това мнение, просто не играй в тези турнири. 😀

Те са безплатни, така че откъде точно се обогатяваме? Просто помислете както казах, преди да напишете нещо.

Освен това, няма да споря с някой, който вижда истината.

Чувствай се свободен да мислиш каквото искаш.

Само не разпространявайте дезинформация, моля.

Приятен уикенд и глътка свеж въздух. 🙂

Автоматичен превод:
преди 4 месеца

Напротив има смисъл човека казва истината това е чиста измама никой не печели някой ваш фалшив профил естествено взимя всичко защото игрите нищо не дават доста отвратителун турнир с подобни игли които изобщо не дават нищо

преди 4 месеца

Значи фактът, че не си спечелил нито един турнир, означава, че всички, които са го направили, са фалшиви, нали? Бих казал, че това е съвсем разумно.

Разобличи ни; имаме нужда всички акаунти да са фалшиви, за да примамваме играчи в турнири.

Играл съм доста и нито веднъж не успях да ударя милион или да се доближа до печеливша точка, въпреки че тествам функционалността и така или иначе не мога да спечеля нищо.

Изобщо не е нужно да играете турнири, ако смятате, че трябва да заблуждаваме играчите.

Ще работим само срещу себе си и това няма да има никакъв ефект.

Автоматичен превод:
1 2...4

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Share your winnings from Pragmatic Play slots — we’re giving away prizes worth $3,000!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини