НачалоФорумСъстезания#129 Bigger Bass Splash - дискусия

#129 Bigger Bass Splash - дискусия (страница 2)

4 857 преглеждания 40 отговора |
преди 6 месеца
|
1 2 3
Добавете пост
преди 6 месеца

Моля те да решиш проблема

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

file И при мен е същият проблем. Не мога да играя. Колко хора вече играха? Вече 3 дни е същото съобщение.

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

Каква загуба на време

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Драмата не работи

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Защо просто не го отмените, защото само тези, които биха могли да играят, ще се възползват от него, а не да преиздадете турнир, който е приключил?

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Все още не работи

Автоматичен превод:
Rockford
преди 5 месеца

Ола дасо, работи на моя десктоп (моя компютър)

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

трябва да си супер късметлия за да се класираш на печелившите места със 200/500 врътки и хиляди играчи.

преди 5 месеца

Уважаеми всички, турнирът не беше достъпен поради техническа грешка, както е посочено в съобщението за грешка. То обикновено се появява на уебсайта на GameProvider, така че никой не може да участва в турнира, докато проблемът не бъде решен.

Моля, дръжте нещата разумно. 🙂

Няма нечестни предимства, само технически проблеми. Благодарим ви за разбирането и се насладете на безплатната игра.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Здравей. Все още не работи, много лошо.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Здравейте, вече не разбирам ритъма на турнирите. Преди имаше слот за целия месец и един за седмица (понеделник-неделя). Сега имаше трети слот между тях (което беше хубаво), но не и този път 🤷‍♀️ и Bonanza продължава още 2 дни? 🤷‍♀️🤔🤔🤔

Вече наистина не го разбирам 🤷‍♀️

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Хубава игра, толкова добра

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Случайно хората, които имат проблеми, дали наскоро са променили псевдонима си, защото сайтът ви е казал да го направите от съображения за сигурност? Мисля, че това може да е проблемът. О, и същият проблем е и с новия турнир.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Здравей. Все още не работи, много лошо.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Може би е нужно малко търпение, докато всичко се оправи, всъщност.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Здравейте, вече не разбирам ритъма на турнирите. Преди имаше слот за целия месец и един за седмица (понеделник-неделя). Сега имаше трети слот между тях (което беше хубаво), но не и този път 🤷‍♀️ и Bonanza продължава още 2 дни? 🤷‍♀️🤔🤔🤔

Вече наистина не го разбирам 🤷‍♀️

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Винаги, когато има турнир, предлаган от доставчика на играта, Юрай ще го обяви, нали знаеш.

Понякога се случват технически проблеми и това наистина може да промени датата на провеждане на турнира и т.н.

Просто, моля, следете ни и се насладете на тези турнири колкото е възможно повече.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Случайно хората, които имат проблеми, дали наскоро са променили псевдонима си, защото сайтът ви е казал да го направите от съображения за сигурност? Мисля, че това може да е проблемът. О, и същият проблем е и с новия турнир.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Всъщност не съм сигурен, че разбирам.

Срещнали ли сте някакви проблеми след промяна на данните за вход?

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

file efСъщият проблем не работи по същия начин

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Както винаги, работеше много гладко за мен и нямах никакви проблеми с него.

Автоматичен превод:
преди 5 месеца

Писна ми да чакам, стига толкова.

Защо има проблеми в турнирите?

Ще закрия акаунта си

До следващия път

Автоматичен превод:
EMADTAANI1987
преди 5 месеца

Юрай ми каза, че вероятно ще трябва да го реши с разработчиците, защото подобна ситуация не се случва често. Така че е възможно да е някакъв бъг, който няма да бъде решен за няколко минути.

Автоматичен превод:
1 2 3

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини