НачалоФорумСпорт и спортни залозиsky247.com ме измами

sky247.com ме измами

2 339 преглеждания 1 отговор |
преди 5 месеца
|
Добавете пост
преди 5 месеца

sky247.com ме измамиха, те погрешно настроиха 2-та ми залога, които спечелих, актуализираха ги като загубени, направих 2 залога с идентификационни номера на залози.

идентификаторите на залози са:

идентификатор на залог 2396599793

идентификатор на залог 2396594987

Двата ми залога са уредени погрешно

filefile

И за двата ми играча залозите са 79% в първите 50 топки и 77 ръна бяха отбелязани в първите 50 топки.

Прилагам и доказателство

Балансът ми трябваше да е 60 000 рупии, но го направиха нула

моля те, помогни ми

Редактирано
Автоматичен превод:
vashist365
преди 5 месеца

Нирадж,

Първо, за ваша собствена безопасност и поверителност, моля, не публикувайте истинското си име, телефонен номер, потребителско име или друга лична информация в публичен форум. Това може да бъде злоупотребено от всеки, който го види, и силно ви препоръчваме да редактирате публикацията си, за да премахнете тези данни незабавно.

Относно вашия случай — ние се фокусираме изключително върху оплаквания, свързани с онлайн казина, и за съжаление не можем да помогнем с проблеми със спортни залози, като например залози за крикет. Въпреки това, може да имате по-голям късмет, като подадете оплакването си до сайтове, които разглеждат спорове, свързани със спортни залози. Можете да опитате да търсите онлайн:

„форум за оплаквания относно спортни залози"

„Разрешаване на спорове, свързани със залагания в Индия"

„жалба за преглед на спортни залагания"

Има безплатни инструменти като ChatGPT, където можете бързо да намерите уебсайтове и общности, които се занимават специално с твърдения за залози на крикет и други спортове.

Надяваме се скоро да намерите решение и, моля, не забравяйте да пазите личните си данни поверителни в бъдещите публикации.

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини