НачалоФорумСпорт и спортни залозиКак вървят залозите ви за Световното първенство през 2026 г.?

Как вървят залозите ви за Световното първенство през 2026 г.?

532 преглеждания 10 отговора |
преди 4 седмици
|
Добавете пост
преди 4 седмици
gbbg

Това Световно първенство доведе до някои интересни резултати, залогът ми за Кабо Верде срещу Испания се отплати благодарение на вратаря! ))

Автоматичен превод:
Ogundana7
преди 4 седмици
gbbg

Тогава поздравления за теб! Въпреки че този мач беше преди доста време, все още го помня, защото беше първият мач на Испания в тяхната група и си мислех, че може да завърши 5-0 или 6-0.

Кабо Верде наистина ме изненада като отбор през целия турнир. Всъщност има една интересна статистика, че Кабо Верде не загуби от никого в турнира след 90 минути. А Испания, която в крайна сметка спечели целия турнир, имаше само един опонент, когото не успя да победи през цялото състезание - и това беше Кабо Верде.😀

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 3 седмици
gbbg

Мисля, че този отбор вече е в сърцата на много хора)

Автоматичен превод:
Ogundana7
преди 3 седмици
gbbg

А що се отнася до Кабо Верде, това беше сериозно голямо изненадание, браво! Бях залепен за мачовете на Испания по време на това Световно първенство и в крайна сметка успях да спечеля прилични пари на Melbet. Коефициентите им бяха доста разумни.

Автоматичен превод:
Ogundana7
преди 3 седмици
gbbg

Мисля, че този отбор вече е в сърцата на много хора)

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Абсолютно. Те имаха невероятен успех и дори да съм разбрал правилно, че са набирали играчи чрез LinkedIn, те все пак успяха да постигнат нещо, което много хора може би никога не биха постигнали през целия си живот.

Автоматичен превод:
ianvil01
преди 3 седмици
gbbg

А що се отнася до Кабо Верде, това беше сериозно голямо изненадание, браво! Бях залепен за мачовете на Испания по време на това Световно първенство и в крайна сметка успях да спечеля прилични пари на Melbet. Коефициентите им бяха доста разумни.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Радвам се да чуя това. Бих казал, че резултатите на Испания и някои от другите отбори бяха доста непредсказуеми на моменти, така че изпитвам голямо уважение към всеки, който е успял да направи нещо от тези резултати.

На какви събития залагахте най-много? 🙂

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 3 седмици
gbbg

Да!!)))

Автоматичен превод:
Jaroslav
преди 2 седмици
gbbg

В по-голямата си част залагам на фаворитите: Испания, Франция и Аржентина.

Автоматичен превод:
ianvil01
преди 2 седмици
gbbg

О, Франция може би всъщност е била добър избор, тъй като французите печелеха доста често. Испания също имаше няколко равенства, така че бих казал, че са били малко по-трудни за предвиждане, докато Аржентина също можеше да бъде непредсказуема на моменти. Те имаха някои луди обрата, до степен, че вероятно и аз не бих им се доверил, ако трябва да съм честен.

И така, поздравления! 😀

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Колко спечели на Световното първенство? Ще ми е интересно да знам. Аз лично загубих, но не съм разстроен, защото мачът беше много по-интересен 🙂

Автоматичен превод:
Kinzaki
преди 1 седмица
gbbg

Добър въпрос. Разговарях с някой, който каза, че е залагал доста на Франция, Испания и Аржентина и е успял да спечели доста добра сума, въпреки че не знам точно колко.

Жалко е, че не успя да спечелиш, но определено не си единствена. Някои от резултатите бяха толкова непредсказуеми, че дори аз бях изненадана. 😀

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
TaDa Logo
Споделете печалбите си от слот игри на TaDa Gaming и получете още един шанс да спечелите!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини