НачалоФорумСлотовеMummy’s Jewels 100 - обща дискусия

Mummy’s Jewels 100 - обща дискусия

469 преглеждания 12 отговора |
преди 3 седмици
|
Добавете пост
преди 3 седмици
Харесва ли си играта? Взехте ли голяма печалба? Имахте ли технически проблеми? Ако искате да дискутирате нещо, свързано с Mummy’s Jewels 100, може да го направите тук.
преди 3 седмици
dkbggb

Как да променя залога на 1 USD, което е разрешено?

Има само курс от 1,50 USD или 0,75 USD

Автоматичен превод:
grigby62gr
преди 3 седмици
gbbg

Когато кликнете и направите различен залог от нужния, ще се появи прозорец, показващ какъв залог трябва да зададете, и ще обнови целия турнир. В този конкретен случай трябва да зададете залога си на 1.5.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

Това трябва да е една от най-лошите игри, които pragmatic play е правил. Колекционерът е най-голямото ми оплакване от тази игра, фактът, че колекционерът трябва да е на печеливша линия, за да събирате монети. И естествено, монетите с голяма стойност никога не са на тази печеливша линия. А бонус играта е абсолютна глупост. Пълна и абсолютна глупост.

Автоматичен превод:
scharlethan13
преди 2 седмици
gbbg

И въпреки това доста играчи се стремят да спечелят повече от 100 000 точки в безплатни турнири 👈

Благодаря, че ни напомнихте, че слотовете с висока волатилност не са удобни за всеки. Според мен PP е фокусиран върху такива слотове. 😀

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

Тествах го на различни платформи. Винаги се появяваше рано, с няколко малки функции, след което замръзваше за дълги периоди от време до следващата прилична победа!

Редактирано
Автоматичен превод:
SlotTamer
преди 2 седмици
gbbg

Тази игра е част и от нашия безплатен турнир. Виждали ли сте я или сте я пробвали вече?😀

Автоматичен превод:
Jaro
преди 2 седмици
gbbg

Да, тичах! Но всъщност нямах късмет. Искам да кажа, не беше в правилния момент 😉

Автоматичен превод:
SlotTamer
преди 2 седмици
gbbg

Срам. 😕

Може би следващия път ще имаш повече късмет. 😀

Автоматичен превод:
Jaro
преди 2 седмици
gbbg

Не мислиш ли, че късметът се състои само в това да имаш точния момент?

Времето може да е късмет, късметът може да е време?

Любопитно ми е да знам твоята гледна точка по този въпрос. Предпочитам да кажа, че съм имал точния момент, вместо че съм имал късмет. 🙂

Автоматичен превод:
SlotTamer
преди 2 седмици
gbbg

Не е съвсем без значение и може би е вярно.

Склонен съм да гледам на нещата по общ начин - когато хората говорят за правилния момент в живота, вероятно правилният момент за мен не съществува. Много хора се крият зад извинението, че не е бил правилният момент за нещо. Истината е, че ние сами трябва да си създадем правилния момент, т.е. да направим нещо, за да направим нещата такива, каквито искаме да бъдат.

Разбира се, това вероятно не се отнася за хазарта, тъй като не зависи от нас. 🙂

Автоматичен превод:
Jaro
преди 2 седмици
gbbg

Уау, това е силна и добре обоснована мисъл.

Трябва да призная, че това се отразява силно в някои области от живота ми.

Автоматичен превод:
SlotTamer
преди 1 седмица
gbbg

Понякога е добре да обменяме мисли или мнения, защото всеки от нас може да вижда нещата по различен начин, но въпреки това всички може да ги виждаме правилно. Надявам се това да ви помогне в живота ви. 🙂

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Share your winnings from Pragmatic Play slots — we’re giving away prizes worth $2,000!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини