Някои новини относно trndbm току-що получиха 5 от 32 транзакции, така че останалите вероятно ще последват 👏👌
Те изпратиха най-ранните първи, надявам се останалите да ги последват така или иначе, ха
Автоматичен превод:
Player0007
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 11 месеца
трябва да почакаш :)
Автоматичен превод:
Player0007
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 11 месеца
Ще попитам отново, Trndbm, за който говорите, същият ли е този, който имам в извлечението си от Trndbe? Какъв е адресът им?
Автоматичен превод:
jimmi88
svdk9gvg68
Златен
svdk9gvg68
преди 11 месеца
Написах следното, полезно предоставено от някой друг във форума:
До когото това може да се отнася,
Достигнах до знанието ми, че извършвате транзакции с незаконни търговци, които нямат лиценз в Обединеното кралство и следователно нарушават редица британски разпоредби.
Ще докладвам това на HMRC, Action Fraud и Комисията по хазарта на Обединеното кралство през следващите 7 дни, ако не ми възстановите пълно сумата за всички транзакции.
Номерът на картата ми завършва на xxxx, за да помогна за съпоставянето на сметката и плащанията ми.
Моля, отговорете ми възможно най-скоро, за да потвърдите това и да ми предоставите всички допълнителни подробности, от които се нуждаете, за да обработим възстановяването на сумата.
Уверете се, че накрая използвате двойно „t", както ви беше препоръчано вчера.
Автоматичен превод:
Danixxx
Player0007
Диамантен
Player0007
преди 11 месеца
От първия ми имейл минаха 3 седмици, но само 5 от 33 получиха
Автоматичен превод:
Lisa15
Златен
преди 11 месеца
ЛъкиДжем
БетПанда
империя
пелопай
преден възел
някой??????
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 11 месеца
Какво е това?
КОНЕКТОР ВИЕНТЯН, КАЛИФОРНИЯ
Автоматичен превод:
swolecanuck
sw18jp
Сребърен
sw18jp
преди 11 месеца
Много хора биват блокирани или отнема седмици, за да получат възстановяване на сумата. Писах им имейл преди повече от седмица и все още не съм видял нищо.