Знам от това, което прочетох, Сантеда не играе с топка и това е упорита работа по начина, по който го направих, оставиха лоша обратна връзка на trustpilot, след което казаха, изпратете ни съобщение
I know from what I read Santeda do not play ball and its hard work the way I did it was left bad feedback on trustpilot then they said message us
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Като започнах отдавна... Сантеда се свърза с теб, след като направи това, и в крайна сметка ти възстанови парите?
Picking this up from ages ago... Santeda got in touch with you after doing this and eventually refunded?
Здравей приятелю, всичките ми сторнирани плащания бяха от банката и спечелени по отношение на Сантеда. Никога не съм се свързвал с тях. Банката беше отправила няколко сторнирани плащания за мен, след което изведнъж казаха, че ще отправят подобни плащания за мен и те направиха над 60 от тях за мен. Така започна всичко, а тези за Сантеда бяха едни от тях.
Hi mate all my chargebacks were raised by the bank and won regarding Santeda I never contacted them the bank had raised a few chargebacks for me then suddenly said they were raising any similar ones for me and they did well over 60 of them for me thats how it all started and Santeda ones were some of them
Здравейте - Оценявам, че Кели получава много запитвания, така че ако някой от другите получили информацията по-долу може да я предаде, би било чудесно.
Hi - I appreciate Kelly is getting a lot of requests so if any of the others below who have received it could pass on the info, that would be amazing.