Знам, приятел, но някои от тези, които основната ми банка ми върна, този Лий Морис не е истински:
Здравей, Лий,
Комисията по хазарта няма нищо общо с банка, която отказва да повдигне обвинение, или с полицията. Не мога да разбия големи измами!
Изтъкнатият аргумент беше, че тези транзакции не са били правилни/измамни и лесно могат да бъдат възстановени чрез сторнирани плащания, а банката е отказала да ги извърши - честно казано, вие бръщолевите глупости поради липса на по-добра дума.
Поздрави, Пол.
В сряда, 30 юли 2025 г. в 15:43:33 BST, Лий Морис < > написа:
Уважаеми г-н Макеуан
Благодаря ви за имейла.
Съжалявам да чуя, че смятате това. Споменах, че това ще е въпрос от компетентността на комисията по хазарта и/или полицията - тъй като непрекъснато споменавате законността, полицията или комисията по хазарта биха били в най-добра позиция да отговорят и да разгледат притесненията ви относно сайтовете за хазарт и тяхната законност. Не работя за нито една от тях и мога да обмисля само банка, която да се справи с обратната оферта, която сте отправили към тях. Обясних защо не са се отнесли несправедливо с вас и не са могли да продължат обратната оферта, която сте отправили към тях.
Разбирам, че това ще бъде разочароващо и съжалявам, че не успяхме да ви помогнем.
С уважение
Лий Морис