Актуализация на моята
Revolut отхвърли всички твърдения за измама, заявявайки, че аз съм разрешил плащанията.
Някои от тях бях поставил като неполучени стоки/услуги, затова ме помолиха да предоставя доказателство за контакт с търговеца (имам го). Говорих с тях няколко пъти в чат на живо и те казаха, че работят по въпроса. Помолих всички отхвърляния за измама да бъдат отворени отново като неполучени стоки (това все още не е направено). 6 бяха отхвърлени като неполучени стоки и отново поставени като измама, което те отхвърлиха днес.
Запазих всички чатове от Revolut като PDF и подготвям солидни аргументи.
Имам общо 144 транзакции за оспорване. На стойност 52 000 паунда.
Все още не съм получил отговор на имейла, който изпратих до Revolut, но получих отговор от FOS, които са образували досие за мен.
Така че сега чакам да видя какво ще направят Revolut. Ще им дам време до края на седмицата, преди да се свържа с тях отново. Въпреки това мисля, че имам много силни аргументи пред FOS, ако позволят това да се случи.
Ще видим.
Откакто преминах през всички тези транзакции и осъзнах колко съм похарчил, измамен от незаконни сайтове за хазарт, оттогава не съм играл хазарт.
Няма начин, не, благодаря.
Update on mine
Revolut rejected all the claims of fraud, saying I had authorised the payments.
Some of them I'd put as goods/services not received so they asked me to provide proof of contact with merchant (I have) I've spoken to them a few times on live chat and they say they are working on it. I asked all the rejections of fraud to be reopened as goods not received (thats not been done yet) 6 were rejected as goods not received and again put under fraud which they rejected today.
I've saved all the Revolut chats as PDF and I'm putting a strong case together.
I have 144 transactions to dispute in total. £52k worth.
I've had no response from the email I sent to Revolut as of yet however I have had a response from the FOS who have opened a case file for me.
So now I'm waiting to see what Revolut do I shall give them until the end of the week before contacting them again however I think I do have a very strong case with the FOS if they allow it to go down that line.
Shall see.
Since I went through all these transactions and realised how much I'd spent being rinsed by illegal gambling sites, I've not gambled since.
No way, no thank you.
Автоматичен превод: