Да, не отговарят. Изпратих скрийншотове на транзакциите и последните 4 цифри от картата, изчаках един ден, за да се изчистят чакащите, след което направиха 10 от тях на следващия ден.
Автоматичен превод:
Anonymized881
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 1 година
Благодаря - да, основно обсъждам факта, че това е игра, наречена Dota 2, но има и други, и монетите могат да се използват за няколко игри, и че нищо не е пристигнало в Steam акаунта или имейла. Има много онлайн съобщения, че има измамнически сайтове с игри и т.н. Направих симулационен тест на друг реномиран уебсайт, където свързвате Steam, след което ви дава много опции за депозит като криптовалута, банков превод, карти и т.н., така че ще използвам това, за да покажа как изглежда един добър уебсайт и да кажа, че този Gainkit не е получил данните ми за вход, но ми е позволил да депозирам, но не е получил монети/кодове или геймърски предмети. Имам Steam акаунт, така че просто ще го споделя с тях, ако го искат, в най-лошия случай могат да ми изпратят предметите, които са на стойност всичките ми депозити, и ще се опитам да ги продам, lol.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Добре, току-що изпратих имейл със списъка с транзакциите. Друг търговец плати без екранна снимка, така че предположих, че това е всичко, което трябва да изпратя.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Готино, може би тогава трябва да започна да правя това с всички тях.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Да, просто трябва да се внимава с тези, които започват да искат банкови извлечения, лични документи и т.н., тъй като може да започнат да издават фалшиви фактури с информация.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Да, ще се погрижа да предоставя само информацията, която вече имат.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Само на мен ми е възстановена сума директно по E0000480, а на creative digital solutions - след банково връщане. Jokabet - директно, а finnart - около 30 дни след подаване на иск за връщане на сумата. Всички останали суми са възстановени чрез банка. Досега няма връщане, но мисля, че те или банката искат битка този път и аз съм готов да я издържа, но злоупотребих с тази система, като се върнах към предишната, така че ме разбирайте.
Автоматичен превод:
Someone.Else
Anonymized881
Диамантен
Anonymized881
преди 1 година
Това е качество, стискам палци да получа подобен резултат
Автоматичен превод:
Anonymized881
Диамантен
преди 1 година
Ако някой се интересува, може да се свържат игрите с дигиталните, така че всичко, което съдържа CS, е за Counter Strike, например CS GO или Counter Strike 2. Много места го продават и след това би трябвало да се свържат с това, което можете да кажете на банката, например CS SKINS, който продава неща за тези игри. След това можете да разберете кои сайтове могат да бъдат свързани и банките ще ги обработят.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Както други казаха, колкото повече информация, толкова по-добре, за Finnart и Artsrid имах препратки към действия за измами, жалби по GDPR срещу тях и полицейски имейли, изпратени до Garda в Ирландия, изглежда свършиха работа.
Автоматичен превод:
M.414
Anonymized881
Златен
Anonymized881
преди 1 година
Мога ли да попитам какво казахте директно на Йокабет? и голяма сума ли беше?
Автоматичен превод:
Someone.Else
Диамантен
преди 1 година
GBLRISE е единственият, който получих обратно. Не им предоставих никакви подробности, само дата на транзакцията, сума и начин на плащане.
Мисля, че те помня от преди месеци. Даде много добри съвети, поне наизуст.
Автоматичен превод:
M.414
Златен
преди 1 година
Полезно ли е това?
Те признават, че използват трети страни, обработващи плащания
казват, че не използват gamstop
и допускане на играчи от Обединеното кралство да използват сайта?
Чат на живо на Mystake току-що
Прекъснаха ме, когато попитах дали ако депозирам 10 000 паунда, няма да ме питат за източника на средствата 😂
Редактирано
Автоматичен превод:
Al1nu7zu01
Платинен
преди 1 година
Ninja Scan, има ли някаква информация??
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Blogwizzaro случайно се появява като местоположение в Хъл, иска ми се да имах адрес. Там съм през повечето месеци заради семейството на съпругата ми... Нямам подробности за тях.
Creative Digital ще възстанови сумата директно, ако извършите сторниране на плащането. Нямам данни за директно възстановяване.
ZPDG също не оспорва възстановените плащания
Автоматичен превод:
Anonymized881
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Благодаря - И след това успях да обезсмисля целия упорит труд за една луда седмица. Е, все пак ще се науча един ден.