Благодаря - да, основно обсъждам факта, че това е игра, наречена Dota 2, но има и други, и монетите могат да се използват за няколко игри, и че нищо не е пристигнало в Steam акаунта или имейла. Има много онлайн съобщения, че има измамнически сайтове с игри и т.н. Направих симулационен тест на друг реномиран уебсайт, където свързвате Steam, след което ви дава много опции за депозит като криптовалута, банков превод, карти и т.н., така че ще използвам това, за да покажа как изглежда един добър уебсайт и да кажа, че този Gainkit не е получил данните ми за вход, но ми е позволил да депозирам, но не е получил монети/кодове или геймърски предмети. Имам Steam акаунт, така че просто ще го споделя с тях, ако го искат, в най-лошия случай могат да ми изпратят предметите, които са на стойност всичките ми депозити, и ще се опитам да ги продам, lol.
Thanks - yes basically going through the fact that it’s a game called dota 2, but there are others and the coins can be used on a few games and that nothing arrived in steam account or email, there is loads online saying there are scam websites about with gaming etc. I’ve done a dummy run on another reputable website where you link steam then it gives you loads of deposit options like crypto, bank transfer, cards etc so I will use that to show what a good website looks like and say this gainkit hasn’t got my login details but allowed me to deposit but no coins/codes or gaming items received. I have a steam account so will just share that with them should they want it, worse case they can send me the items which are valued to all my deposits and I will try and sell them lol
Автоматичен превод: