Някой е виждал Blogwizzaro да се появява в извлеченията? Не съм оторизирал нищо напоследък, така че предполагам, че е свързано с предишно/данни за карта, използвани от тях.
Понякога в банковите извлечения пише „бизнесът", но се съгласявам просто да измисля нещо, обикновено нещо дигитално, като ваучери или кодове, тъй като те трябва да бъдат доставени веднага.
Какъв е най-големият брой транзакции, които някой е правил с банка? Интересува ме само, че моите чрез Barclaycard са 14, така че се притеснявам, че може да го погледнат и да кажат, че неполучаването на стоки толкова пъти е червен флаг.
Използвах екранна снимка на обработката на плащането или каквото и да е съобщение, което се появява, за да покажа на банката грешката и да кажа, че нищо не е получено. Някои са били таксувани от банката, чакайки актуализации за други.
Мисля, че неправилният MCC е най-труден за приемане. Възможно е, но зависи изцяло от екипа за обработка на жалби/жалби. И ти, и аз имахме успех с това, буквално нямахме връщане на жалби. Но ако е отхвърлено, е трудно да ги накарате да направят връщане на плащане, така че добрите услуги винаги трябва да се приемат.