Те просто изчезнаха, сякаш никога не съм ги правила.
Автоматичен превод:
Wood28
Claude89
Сребърен
Claude89
преди 1 година
Четох за оторизираните транзакции по отношение на измами и мошеничества, просто се чудех дали си струва да проуча.
Автоматичен превод:
Claude89
Wood28
Сребърен
Wood28
преди 1 година
Да, те бяха оторизирани, но технически не за тези търговци. Така че има вратичка, която си струва да се проучи. Ако купите кола от cars.com и плащанията се показват като от нощен клуб, вратичката е налице.
Наистина се мъча да намеря информация за SKNVRS? Някой има ли контакт за тях?
Благодаря 🙏🏼
Автоматичен превод:
feedthebirds
SADIEJONES
Сребърен
SADIEJONES
преди 1 година
Не знам дали са свързани, но имам sknfrenzy и изглежда са свързани със Skinnex, но нямах късмет с имейла, който изпратих, просто се връща. https://skinsfrenzy.com/
Редактирано
Автоматичен превод:
SADIEJONES
feedthebirds
Бронзов
feedthebirds
преди 1 година
Благодаря, наистина е трудно да се намери информация за тях!
Да, те бяха оторизирани, но технически не за тези търговци. Така че има вратичка, която си струва да се проучи. Ако купите кола от cars.com и плащанията се показват като от нощен клуб, вратичката е налице.
They were authorized yeah, but technically not to those merchants. So there is a loophole worth exploring. If you buy a car from cars.com and the payments appear as a nightclub, the loophole is there.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Казах това няколко пъти в тази тема. Това е измама, чисто и просто. Някой краде данните ви и ги въвежда ръчно в машина, за да пренасочи средствата другаде. Някой тук, който твърди, че работи за банка, обаче спомена, че банките не го класифицират по този начин и това е трудната битка, пред която сме изправени.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Карам се с този клоун-режисьор от Destream, той се опитва да ми каже, че ще ме измами😂😂😂, освен това е маркирал всички отзиви за Trust Pilot, след като ги маркирах..
Автоматичен превод:
Anonymized916
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Измамниците винаги се опитват да прехвърлят вината, дори когато тя им е очевидна.
Автоматичен превод:
Heather123
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Май днес не е добър ден да си възстановявам сумата. Хаха. Вече получих някои от тях чрез възстановени суми, само чакам останалото. Оставям банката да се справи, надявам се.