Да, те бяха оторизирани, но технически не за тези търговци. Така че има вратичка, която си струва да се проучи. Ако купите кола от cars.com и плащанията се показват като от нощен клуб, вратичката е налице.
Не знам дали са свързани, но имам sknfrenzy и изглежда са свързани със Skinnex, но нямах късмет с имейла, който изпратих, просто се връща. https://skinsfrenzy.com/
Да, те бяха оторизирани, но технически не за тези търговци. Така че има вратичка, която си струва да се проучи. Ако купите кола от cars.com и плащанията се показват като от нощен клуб, вратичката е налице.
They were authorized yeah, but technically not to those merchants. So there is a loophole worth exploring. If you buy a car from cars.com and the payments appear as a nightclub, the loophole is there.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Казах това няколко пъти в тази тема. Това е измама, чисто и просто. Някой краде данните ви и ги въвежда ръчно в машина, за да пренасочи средствата другаде. Някой тук, който твърди, че работи за банка, обаче спомена, че банките не го класифицират по този начин и това е трудната битка, пред която сме изправени.
Карам се с този клоун-режисьор от Destream, той се опитва да ми каже, че ще ме измами😂😂😂, освен това е маркирал всички отзиви за Trust Pilot, след като ги маркирах..
Май днес не е добър ден да си възстановявам сумата. Хаха. Вече получих някои от тях чрез възстановени суми, само чакам останалото. Оставям банката да се справи, надявам се.