Здравей приятелю, вече поисках DSAR и от Falcora Finance, и от Nucleus365 и от двете отговориха, че не разполагат с информация за мен. Това противоречи на първоначалното твърдение на банката ми за парите, които отиват по сметка на мое име, така че би означавало, че имам писмено доказателство, че едната от двете страни ме е излъгала.
Ако се окаже, че Фалкора/Нюклеус лъжат (което е най-вероятно), това със сигурност ще докаже, че ме подвеждат умишлено, а ако банката лъже (което е малко вероятно), тогава ще трябва да го проверят отново, тъй като са допуснали грешката.
Единствената информация, която банката ми успя да ми даде, е, че парите, които изпратих, са отишли в сметка на мое име, така че не отговарят на критериите за възстановяване на суми за измама чрез APP push. Разбира се, въз основа на това, което току-що обясних, сега е известно, че това не е вярно и доказва, че или съм бил подведен, или са ми били откраднати данните, или парите са били изпратени в сметка, която не е на мое име. И трите възможни резултата сега биха попаднали в критериите за измама чрез APP push, нали?
Съставих документ, който вече изпратих до банка „Сантандер", който съдържа всички мои доказателства. Имате ли някакви доказателства за твърдението си?
Автоматичен превод: