Не получавам информация за контакт с хората само за да им дам имейл. Предоставям на хората подробно обяснение как току-що получих възстановяване на сумата.
Накарах и Пол да изтрие имейла си веднага след това.
Не, не беше обикновен имейл, ситуацията не на всички беше същата като твоята.
Мислиш ли, че сме достатъчно глупави, за да не знаем, само за да изпратим един обикновен имейл?
Очевидно са станали много по-стриктни с това, не бяха отговорили на първите ми 4 заявки, но ми възстановиха сумата на 5-та, когато казах конкретни неща. Това ми осигури възстановяване на сумата и бих искал да го споделя с хората.
Защо мислиш, че това е някакъв вид състезание? 🤣
Автоматичен превод:
Anonymized954
Диамантен
преди 1 година
Подадох оплакване до NatWest за неправилно кодиране на транзакции от миналото и те казаха, че това няма нищо общо с това, че други компании са кодирали неправилно плащанията, дори и да имам блокиране на хазарта.
Хей, бихте ли могли да го изпратите и на мен, моля? Въведох имейла си малко по-нагоре.
Автоматичен превод:
bwastook
JosieRosie46
Златен
JosieRosie46
преди 1 година
Изтрий това сега
Автоматичен превод:
JosieRosie46
bwastook
Платинен
bwastook
преди 1 година
Благодаря ти много
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Здравей, приятел, благодаря, имах имейла на директора и някои други, получих подробности и го изпратих преди около час.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Изпратих имейл, приятел, ще видя как ще се развият нещата, може би ще трябва да пробвам твоя, ако не е така, само е 267 паунда, така че, надявам се, ще е лесно.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized954
Диамантен
Anonymized954
преди 1 година
Това са глупости, те знаят за какво става въпрос, продължават да възразяват.