Благодаря за подкрепата Crypto, мислех си, че трябва да се откажа от този сайт, тъй като ми дава мисли за хазарт, но обичам да помагам на хората, които имат нужда от това.
Онзи ден си мислех да се отърва от смартфона си. Взех заем от 25 000 британски лири с лични заеми на Halifax, за да платя заема си за къщата и току-що получих сумата за уреждане 23 800 британски лири, получих 24 800 британски лири в банката си, чакам възстановяването ми от банката за skinsmgnate за £ 1600, за да платя заема за къщата, след което нямам нищо, което ми остава, имам нужда от възстановяването, за да ме покрие този месец, загубих тези пари през уикенда и току-що осребрих 10 000 премиум облигации, за да го покрия

Току-що изплатих заема за моята къща 24 000 £, така че сега ми остават 800 £ и нов личен заем от 25 000 £ за изплащане, така че похарчих 28 200 £ през последните два дни в изплащане на заеми и преместих жилищен заем в личен заем, който защитава собствеността ми. Никога не бих могъл да направя това без тази страница, но за съжаление все още имам 25 000 £ за изплащане поради хазарта можеше да бъде много по-лошо