Затворих акаунта си при тях поради възхищение, че имах рецидив на хазарта. Имах 12 хиляди в затворената си сметка. Жена ми ме беше изгонила отново заради хазарта.
Изпратих им над 300 имейла. Приблизително около 80 имейла на ден. Преследват ги заради парите. В крайна сметка те отговориха на искане за доказателство за депозит. Осигурих им това
Отне ми още 100 имейла, за да ги накарам да ми изпратят имейл за банковите ми данни.
- Не знам защо, защото направих тегления от £3000 няколко пъти преди това
След като им изпратих моите банкови данни, те не отговориха.
Така че аз се промъкнах за кожените заплахи, като предупредих всички власти. Отряд за борба с измамите, моята банка, CQC, орган за хазарт в Кюрасао. Срещнахте полицията като хората, които извършват плащането, като регистрирани на виртуален адрес в Лондон
Наречен ANTHILL CENTER LIMITED - изпратих им екранни снимки на там фалшива страница в Instagram с лого, съответстващо на логото, регистриран адрес на същата компания, която депозира пари за джакпот рейдер.
Тогава казаха, че са изпратили парите.
Свързах се с моята банка, за да видя дали нещо е на път. Те казаха не. An ме помоли да получа TRN 18-цифрен код.
Върнах се към Jackpot Raider. Изпратих 43 имейла с молба за това. Те отказаха.
След това получих други имейли, в които се казваше, че все още се работи и все още не е изпратено.
Минаха 7 дни, откакто това започна до сега. Все още няма пари. Monzo отказва да възстанови сумата. Повдигна жалба до Monzo.
Jackpot Raider в сегашния си вид е недосегаем. Те нямат лиценз за Обединеното кралство, така че CQC не може да направи нищо
Те нямат такъв в Кюрако, така че не са задници. Само хората, които изглеждат заинтересовани, са екипът за борба с измамите. И се съмнявам, че ще ми платят