Да, благодаря ви за информацията, която споделихте тук. Вече включих копия на FCA и MRC в последния си имейл. Сега ще видим как ще реагират. Те се защитават, като казват, че транзакциите са направени чрез 3DS процеса и са потвърдени чрез SMS, и следователно няма да възстановят сумата. Mydates и grottobook си приличат, но това, което реших е, че helpersm също трябва да е един от тях по някакъв начин. Получавам едни и същи имейли в отговор и от двамата търговци.
За съжаление имам толкова много отворени транзакции, че става трудно дори да имам достъп до средствата си. Много дори не отговарят на имейли. Мисля, че повечето търговци просто игнорират запитванията в наши дни. Първите, които се свързаха с мен, вероятно са били късметлии, но колкото повече запитвания получаваме, толкова по-малки са шансовете ни да чуем нещо от тези корумпирани дилъри, за съжаление.
Може би имате шаблон, който сте използвали успешно поне за установяване на контакт с престъпниците? Благодарен съм за всякаква помощ. Моят имейл адрес: M
Автоматичен превод: