...благодаря за информацията, ще го направя. Не знам доколко има смисъл да намесвам английските власти, тъй като самият аз съм от Германия. какво мислиш Най-добри пожелания.
Автоматичен превод:
Muzto77
Anonymized839
Сребърен
Anonymized839
преди 1 година
Здравейте, благодаря ви много за приноса. Знам, че проверката на KYC не е необходима, но вече не мога да инициирам процес на връщане на плащане с моя доставчик на кредитна карта. В Германия това обикновено е възможно само със задна дата за 120 дни, а транзакциите са извършени преди почти година. Следователно все още виждам малък шанс да си върна парите, тъй като нямам друга възможност, освен да го направя директно с търговеца.
Автоматичен превод:
Apple1234
Muzto77
Златен
Muzto77
преди 1 година
Не знам "cracc". Публикувах имейла за cdkeys преди няколко страници, когато ви отговорих.
Автоматичен превод:
Apple1234
Muzto77
Златен
Muzto77
преди 1 година
Просто използвайте chatgpt и го накарайте да го напише на английски. Обяснете всички неща и се уверете, че сте поставили имейла на grottobook с всичко това. 🙂
Автоматичен превод:
Muzto77
Apple1234
Сребърен
Apple1234
преди 1 година
Добре, намерих ги. Преди това ме бяха блокирали. Опитайте отново. Получихте ли възстановяване от тях? Най-добри пожелания.
Автоматичен превод:
Anonymized839
Muzto77
Диамантен
Muzto77
преди 1 година
Те няма да ви възстановят парите, те ви помолиха за лична карта за тяхната цел, но на всички ни беше отказано възстановяване на средства от тях, страхувам се да кажа. Те са адски корумпирани
Автоматичен превод:
meandi
Curritokira
Платинен
Curritokira
преди 1 година
моят имейл благодаря
Автоматичен превод:
Anonymized839
Muzto77
Диамантен
Muzto77
преди 1 година
Единствената алтернатива е да докладвате на FCA и HMRC тук в Обединеното кралство Също така съгласно европейските закони за достъп до данни GDPR изисквайте пълно разкриване на информацията, която имат за вас, можете също да ги докладвате на органите за финансово разследване в Обединеното кралство, ако не ви изпратят искането за GDPR или не потвърдят имейла за това в рамките на 1 месец, можете да докладвате на ICO, който ще се намеси и ще им наложи наказания и глоби. трябва да видите какво ще ви върнат. Първо, но има много от нас, които не са имали късмет да получат възстановявания от тези търговци, те също са мои дати, о и измама с действие тук също
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized839
meandi
Диамантен
meandi
преди 1 година
какво търсиш
Автоматичен превод:
Anonymized839
Agora
Диамантен
Agora
преди 1 година
Mydts е grottobook.com
Автоматичен превод:
skeptical26
Tiekefnntn
Сребърен
Tiekefnntn
преди 1 година
Как се свързахте с BP w loading
Автоматичен превод:
skeptical26
Mizu
Сребърен
Mizu
преди 1 година
В кой ден изпратихте съобщение, изпратих съобщение днес, без отговор 3 часа
Автоматичен превод:
melrao007
Диамантен
преди 1 година
Някой да е имал успех с търговците на Nikotpf*? Свързах се с Elegro, които след няколко имейла насам-натам ме отказаха да съм техен клиент и да се свържа с Niko technology, която имам, но нямам отговор.
Също така pixeleum и finnart.io от един и същ адрес в корк.
Автоматичен превод:
Curritokira
meandi
Диамантен
meandi
преди 1 година
не мога да го направя
Автоматичен превод:
Muzto77
Anonymized839
Сребърен
Anonymized839
преди 1 година
Да, благодаря ви за информацията, която споделихте тук. Вече включих копия на FCA и MRC в последния си имейл. Сега ще видим как ще реагират. Те се защитават, като казват, че транзакциите са направени чрез 3DS процеса и са потвърдени чрез SMS, и следователно няма да възстановят сумата. Mydates и grottobook си приличат, но това, което реших е, че helpersm също трябва да е един от тях по някакъв начин. Получавам едни и същи имейли в отговор и от двамата търговци.
За съжаление имам толкова много отворени транзакции, че става трудно дори да имам достъп до средствата си. Много дори не отговарят на имейли. Мисля, че повечето търговци просто игнорират запитванията в наши дни. Първите, които се свързаха с мен, вероятно са били късметлии, но колкото повече запитвания получаваме, толкова по-малки са шансовете ни да чуем нещо от тези корумпирани дилъри, за съжаление.
Може би имате шаблон, който сте използвали успешно поне за установяване на контакт с престъпниците? Благодарен съм за всякаква помощ. Моят имейл адрес: M
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized839
Muzto77
Диамантен
Muzto77
преди 1 година
Grottobooks и mydates не са обвързани с помощници, те са напълно различни измамници и работят от 85 Great Portland Street, First Floor, London, United Kingdom, W1W
Получих същия отговор от grottobook. Никога не съм изпращал документ за самоличност, но мисля, че хората успяха да спечелят връщане на такса от банките