Така че на моя случай беше назначен помирител с омбудсмана, въпреки че очевидно имаше 6 месеца забавяне. Притеснително обаче е, че компанията за управление на искове, която ми помагаше, ми препрати въпросите на помирителя, за да отговоря на тях и те са силно обвинителни по тон.
Питат ме дали „наистина" е измама или просто загубени пари на хазарт, как открих такъв „неясен" уебсайт и моя източник на средства. Чувствам се сякаш съм заподозрян тук, а не жертва на този нерегламентиран уебсайт за измама или на небрежния Revolut, който ми позволи да загубя 20 000 за няколко часа и просто извади отговори на ботове и излъга за опитите им да възстановят банковите ми преводи към сайта на Кюрасао.
Ако някой се радва да изясни дали този тон на въпроси е нормален от FOS и ако сте имали подобен опит, ще съм благодарен да чуя вашите мисли.
So my case has been assigned a conciliator with the Ombudsman even though apparently there was a 6-month backlog. Worryingly though, the Claims Management Company assisting me forwarded the conciliator’s questions for me to respond to and it is highly accusatory in tone.
I am being asked if it's ‘really’ a scam or just money lost gambling, how I found such an ‘obscure’ website and my source of funds. I feel like I am a suspect here not a victim of this unregulated scam website or the negligent Revolut who allowed me to lose 20k in a matter of hours and just churn out bot responses and lied about their attempts to recover my bank transfers to the Curacao site.
If anyone is happy to clarify if this tone of questioning is normal from the FOS and if you had a similar experience I’d be grateful to hear your thoughts.
Автоматичен превод: