Така смятам! Ще го оставя до следващата седмица и ще го преследвам, все пак твърде рано изглежда обещаващо!
Автоматичен превод:
Anonymized916
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Да, мога да се съглася с това. Възстановяванията ми дойдоха доста бързо след крайния срок, може би защото не ги досаждах много, хаха
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Да, мисля, че постоянното преследване може да работи срещу вас, тогава вие ставате вредител за банката плюс това помага на мошениците, когато банката им изпрати преследвач!
Автоматичен превод:
Kottig
Златен
преди 1 година
Някой знае ли кой е "моят градски офис"?
Mdts London относно изявлението.
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Kottig
Диамантен
Kottig
преди 1 година
Търся и това
Автоматичен превод:
Vkieranc
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
Хей, името на вашите транзакции „WEBMOSAC" просто питаше ли?
Автоматичен превод:
t99472znz9
Сребърен
преди 1 година
Здравейте всички
Някой има ли информация за:
LPS_skinuni
DIGIcs2
SparkSolutions
Писане на есе
Ще съм много благодарен 😊
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
за кого? Не съм имал това при никакви транзакции
Автоматичен превод:
Vkieranc
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
За (designhuntco.com)
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Не беше wbmsc
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
След това се промени на freshbet в моето приложение
Автоматичен превод:
Gamblur
Платинен
преди 1 година
Така че на моя случай беше назначен помирител с омбудсмана, въпреки че очевидно имаше 6 месеца забавяне. Притеснително обаче е, че компанията за управление на искове, която ми помагаше, ми препрати въпросите на помирителя, за да отговоря на тях и те са силно обвинителни по тон.
Питат ме дали „наистина" е измама или просто загубени пари на хазарт, как открих такъв „неясен" уебсайт и моя източник на средства. Чувствам се сякаш съм заподозрян тук, а не жертва на този нерегламентиран уебсайт за измама или на небрежния Revolut, който ми позволи да загубя 20 000 за няколко часа и просто извади отговори на ботове и излъга за опитите им да възстановят банковите ми преводи към сайта на Кюрасао.
Ако някой се радва да изясни дали този тон на въпроси е нормален от FOS и ако сте имали подобен опит, ще съм благодарен да чуя вашите мисли.
Автоматичен превод:
Helpfulinfo
Gamblur
Златен
Gamblur
преди 1 година
FOS се финансират от финансовата индустрия, което означава, че никога не могат да бъдат наистина безпристрастни. Доказателство за това е годишната им статистика с по-голямата част от случаите, установени в полза на банките всяка година. Те няма да хапят ръката, която ги храни. В техните очи ти ще си виновен, докато не докажеш, че си невинен, а не обратното.
Автоматичен превод:
Gamblur
Helpfulinfo
Платинен
Helpfulinfo
преди 1 година
Част от мен се чуди дали да се откаже от жалбата, тъй като се притеснявам, ако кажа, че източникът на средства са пари, които роднина ми е дал назаем за депозит и съм заложил, че ще се опитат да ме хванат за това?
Благодаря ви много, това е голяма помощ и оценявам отделеното време, те бяха предимно банкови преводи, но ще използвам формулировката около другите аспекти, които споменавате извън правилата на Visa/Mastercard.
Автоматичен превод:
Dustyd
Платинен
преди 1 година
Някой да намери имейл за контакт за cyber*play и onlinedg
Надявам се, че сте имали достатъчно време да използвате (копирате) това, което споменах, ако не сте добре дошли да споделите своя имейл, за да мога да се свържа директно с вас. Трябваше да изтрия публикацията поради правна причина или за да предотвратя злоупотреба от други, тъй като виждате, че всеки случай е различен и на напълно различно ниво на производство и не мога да ви посъветвам да подадете случай при определени обстоятелства, ако лицето вече е поискало или е говорило с банката, казвайки нещо друго.