този Quickbit извършва по-голямата част от транзакцията, възстановяването на плащане е гаранция за успех, поне проследих търговеца, изпратих имейли, няма отговор, бих започнал възстановяването на плащане,
Goriwire Sp.zoo
Фомилин
крипто
уау, шокиран съм, че извършваш всички тези транзакции под една компания
Определено не. Но ако поискате dsar от тях, те ще ви предоставят и ще видите, че транзакциите съвпадат с много различни имена във вашите извлечения. Получих отказ от банка за goriwire и fomiline.
Ето как е проектиран да бъде объркващ. Но fomiline uab, Goriwire, bitsent сред много други се управляват от QB Europe AB aka. Quickbit Ltd. Но те променят името на компанията от януари, така че вижте това
здравейте момчета Може ли някой да ме посъветва за следващата стъпка, моля. Получих от моята банка отговор на няколко оспорвания и няколко сторнирания (Съжаляваме - не можем да възстановим оспорваното ви плащане). Въпросът ми е, означава ли това, че банката дори не иска да опита да възстанови средствата, или са опитали и са били неуспешни? благодаря
Всичко зависи от това как сте повдигнали иска. Кой беше търговецът, как сте платили, дали е паричен превод, плащане с карта с visa/mastercard, как сте го позиционирали към банката и т.н. Всички тези неща се вземат предвид. Съветвам ви първо да прочетете темата, преди да правите повече спорове. Цялата информация вече е тук, за да ви помогне.