да, опитах се да кажа това на monzo, но те не искаха нищо от това. благодаря все пак.
Автоматичен превод:
tharm
pops22
Златен
pops22
преди 1 година
Горех същия общ отговор от wemosac на 5 изпратени имейла
скъпи.....
Както споменахме по-рано, не успяхме да идентифицираме нищо въз основа на предоставената от вас информация, така че не можем да предложим никакви подробности или помощ относно транзакциите.
Ако смятате, че тези транзакции са измамни, препоръчваме да се свържете с вашата банка издател, за да разрешите проблема, като инициирате процедура за възстановяване на плащане.
Автоматичен превод:
pyne88
Платинен
преди 1 година
Здравейте на всички, току-що прегледах моите извлечения, основните ми, които получиха високи плащания от мен и се опитвам да намеря, са,
D-Svcl
Криптомия
Steamkeyshop
Фарепсика
Sknsmgnt
ако си ги върна, щях да бъда повече от щастлив 😃
Автоматичен превод:
pyne88
tharm
Платинен
tharm
преди 1 година
Изпратих им този имейл вчера и след това получих същия отговор тази сутрин, но след това погледнах в банковата си сметка тази вечер и имам чакащи плащания от тях, които те възстановиха. Дано и ти да стигнеш някъде x
Автоматичен превод:
calumharris
Платинен
pyne88
преди 1 година
Здравейте на всички, току-що прегледах моите извлечения, основните ми, които получиха високи плащания от мен и се опитвам да намеря, са,
D-Svcl
Криптомия
Steamkeyshop
Фарепсика
Sknsmgnt
ако си ги върна, щях да бъда повече от щастлив 😃
Hi everyone just gone through my statements my main ones that got high payments from me and I am trying to locate is,
D-Svcl
Criptomy
Steamkeyshop
Farepsica
Sknsmgnt
if I just got these back I would be more then happy 😃
Автоматичен превод:
преди 1 година
Sknsmgnt = skinsmagnate 🍻
Автоматичен превод:
pyne88
Платинен
преди 1 година
Някой имал ли е успех със skinsmagnate?
Автоматичен превод:
Anonymized916
pops22
Диамантен
pops22
преди 1 година
Мислите ли, че защото споменахте хазарта?
Автоматичен превод:
tharm
pyne88
Златен
pyne88
преди 1 година
Дано х
Автоматичен превод:
tharm
pyne88
Златен
pyne88
преди 1 година
да Имах над 900 транзакции и получих 650 обратно. Твърдяха, че са възстановили всичко. Успях да повдигна сторниране на плащане при неполучено възстановяване, защото имах имейла, където беше обещаното възстановяване. Трябва да изчакам до 12 март за резултата от възстановяването на сумата
Автоматичен превод:
pyne88
tharm
Платинен
tharm
преди 1 година
Това за skinsmagnate ли ти върна сумата??
Автоматичен превод:
Anonymized954
pyne88
Диамантен
pyne88
преди 1 година
Те няма да ви възстановят сумата директно, трябва да е от банката. Свързвах се с тях седмици наред. Свързах се лично със собственичката им, а също и с мястото, където работи
Автоматичен превод:
Anonymized954
Диамантен
преди 1 година
Някой да е чувал за ARTAIBUY?
Автоматичен превод:
barborasp
Платинен
преди 1 година
Някой има ли опит с M Tech?
Плащането е извършено в Естония.
Автоматичен превод:
Materialgirl84
Диамантен
преди 1 година
Някой да е чувал за KTM Poland, App Easycours, Apperator Help, Mdts, Adpoint бизнес решения, spaympf clmnt
Автоматичен превод:
Lottie48
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
Apperator е част от Helpersm. Easycours са индийска компания, която не отговаря
Автоматичен превод:
Lottie48
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Опитвам се от векове. Те просто са наистина агресивни и не дават крясък!
Автоматичен превод:
Anonymized954
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
KTM ми върна сумата незабавно
Автоматичен превод:
aditzuca7
Сребърен
преди 1 година
Някой имал ли е успех досега с възстановяване на плащания чрез Revolut? Повечето от моите наистина бяха валидни и бяха изпратени на търговеца, но досега никой от тях не отговори. Сроковете за отговор на търговците бяха вчера и днес. Когато попитах поддръжката на клиенти за това, те казаха, че може да отнеме повече време без никакво обяснение. Те казват, че спазват разпоредбите на VISA, но разпоредбите на VISA гласят, че ако търговецът не отговори в рамките на 30 дни, тогава случаят се решава в моя полза. Така че сега съм заседнал в чакане. Някой има ли опит с това?
Автоматичен превод:
Gamblur
Платинен
преди 1 година
Elegro ме питат за „хеш номер", тъй като се предполага, че не могат да идентифицират транзакциите ми като мои, някой знае ли какво е това?