Каква изненада, Elegro „не може да намери" транзакциите ми, въпреки че им изпращам различни екранни снимки и банкови извлечения. Сега ми предлагат да се свържа с моята банка (Revolut) за възстановяване на плащане, което очевидно няма да се случи.
Автоматичен превод:
melrao007
Gamblur
Диамантен
Gamblur
преди 1 година
Казаха същото и на мен, върнах имейл с молба да проверят отново, тъй като чрез проучване открих, че са свързани, и те отговориха, че не съм клиент и да отида чрез банка. Изпратих имейл и на niko technologys (търговци на nikotpf), но не получих отговор.
Редактирано
Автоматичен превод:
Gamblur
melrao007
Платинен
melrao007
преди 1 година
За мен е лудост как могат да твърдят, че не са свързани, когато очевидно са те. Трудно е да се каже дали са замесени, най-вероятно са.
Всъщност се чувствате по-лошо от това да бъдете игнорирани, когато тези други „компании" всъщност ви създават илюзията, че помагат, само за да излезете със същите уморени извинения.
Съчувствам на теб и всички останали, които преминават през същото, толкова е изтощително.
Автоматичен превод:
Dustyd
Anonymized954
Платинен
Anonymized954
преди 1 година
Разгледахте компанията DG online (цифрови поколения), базирана в Южна Африка.
Автоматичен превод:
pops22
Vkieranc
Сребърен
Vkieranc
преди 1 година
здравейте, бих искал малко помощ, тъй като имам много транзакции към wbmsc в извлечението си
Автоматичен превод:
Vkieranc
pops22
Диамантен
pops22
преди 1 година
Изпратете ми имейл на
Автоматичен превод:
Uhdowys
Сребърен
преди 1 година
Всеки, който е отишъл директно в Mystake. И получени отговори?
Автоматичен превод:
Anonymized954
pops22
Диамантен
pops22
преди 1 година
Върнах всичко мое от тези пъпки. Беше лесно
Автоматичен превод:
Anon007
Uhdowys
Сребърен
Uhdowys
преди 1 година
получи отговори от агент за съответствие с общо име...
Автоматичен превод:
Gamblur
Uhdowys
Платинен
Uhdowys
преди 1 година
Да, очевидно някой е получил споразумение в Сантеда веднъж, имаше екранна снимка на споразумението много назад в тази тема, но беше за номинална сума от £500.
Наскоро се обърнах към тях, след като загубих около 20 хиляди за една седмица и те просто копираха/поставиха три абзаца глупости, които всъщност не казваха нищо, но основно казаха, че няма да ми възстановят сумата и че са изпълнили законовите си задължения и т.н.
Автоматичен превод:
Uhdowys
Anon007
Сребърен
Anon007
преди 1 година
Интересно.. Какво се случи оттам нататък, успяхте ли да продължите?
Автоматичен превод:
tharm
Anonymized954
Златен
Anonymized954
преди 1 година
Моите продължават да отричат каквото и да е знание за транзакциите ми и ми предложиха да повдигна сторниране на плащане. Revolut отхвърли сторнирането на плащането, тъй като iy беше упълномощен от 3ds, но каза следното: „Уведомихме търговеца и приемащата банка за измамната дейност чрез доклад за измама чрез Visa/Mastercard. Вашата компрометирана карта е прекратена, за да предотврати по-нататъшни измамни разходи."
Автоматичен превод:
Uhdowys
Gamblur
Сребърен
Gamblur
преди 1 година
Адски съжалявам да чуя това. Успяхте ли да продължите? Или беше просто задънена улица. Банков спор?
Благодаря, изглеждаш достъпен. Всъщност писах, че имам няколко имейла и не успях да върна имейла. аз съм нов в това, но просто съм атакуван от хора
Автоматичен превод:
Anon007
Uhdowys
Сребърен
Uhdowys
преди 1 година
Опитах се да намеря търговците, без успех. Повдигнати сторнирания на плащания - някои чакат преглед, някои временно възстановени, някои отхвърлени.
Автоматичен превод:
Vkieranc
Диамантен
преди 1 година
Няма да стигнете доникъде, като се свържете с казината, независимо какво заплашвате, освен ако според техните условия не намерите нещо, което те са счупили от своя страна.
Автоматичен превод:
Uhdowys
Anon007
Сребърен
Anon007
преди 1 година
Наистина се надявам да успеете успешно да извлечете висящи оспорвания.
За имейла на MyStake това ще бъде ли [email protected] или съвсем различен? благодаря
Автоматичен превод:
Uhdowys
Vkieranc
Сребърен
Vkieranc
преди 1 година
разбирам Може да се наложи просто да тръгнем по пътя на спора.