Да, dsar се върна от quickbit/bitsent.eu, съответстващ на 5 различни описания на моите банкови транзакции. Как го съобщихте на AML? Играхте ли го като стоки, които не са получени или mcc?
Автоматичен превод:
Applesandpears93
Anonymized916
Сребърен
Anonymized916
преди 1 година
Хей, колко време отне да се върна? Вчера поисках един. Не съм сигурен какво ще направя след това, но със сигурност ще го предоставя на моята банка
Автоматичен превод:
Anonymized916
Applesandpears93
Диамантен
Applesandpears93
преди 1 година
Те трябва да изпращат по закон и те играят играта и се съобразяват в този смисъл. Въпреки това докладвайте за тях на местните власти. Разбира се, изпращане до банка показва измама с приложения поради множеството различни дестинации, на които изпращат парите. Дали банката го забавлява е друга история, но поне доказателството е налице, това е игра на дълги разстояния.
Все още чакам арбитража, прав ли съм, като казвам, че ако мине повече от 30 дни без отговор, печеля, тъй като сега е на 21 дни
Автоматичен превод:
babsbh
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
С моята банка така или иначе бяха 30 дни - но получих писмото чак на 40-ия ден, за да кажа, че съм загубил
Обадих се на банката на 30-ия ден и ми казаха, че е отхвърлено
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
babsbh
Диамантен
babsbh
преди 1 година
Добре, благодаря, да, така е, говорихме за това преди, обикновено в миналото, ако загубите, те се връщат бързо в рамките на 2 седмици, добре, че се надяваме! Няма да гоня обаче до около 35 дни
Автоматичен превод:
babsbh
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Дръжте ме в течение - в момента съм в процес на подаване на жалба до банката и след това ще отида до FOS - забавлението е истинско
Колко време трябва да дам на търговците да отговорят, преди да премина към процес на връщане на плащане?
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
melrao007
Диамантен
melrao007
преди 1 година
Това са две седмици
Автоматичен превод:
Anonymized916
melrao007
Диамантен
melrao007
преди 1 година
Предполагам, че различните банки имат различни периоди от време, но няма нищо лошо да се опитате да повдигнете обратно плащане веднага, ако имате доказателства за контакт с търговеца.
Автоматичен превод:
plana88
Сребърен
преди 1 година
здравейте всички Благодаря ви много за тази полезна тема. Даде ми много информация как да намеря търговци, да се свържа с тях и да продължа със сторнирания. Успях да намеря контакти за всички съмнителни търговци, които имам в извлеченията си, с изключение на един
ПЛАЩАНЕ Естония
Може ли някой да ми помогне с това, моля.
Използвах парите, които успях да получа обратно, за да платя задълженията си и кредитните си карти. Моля, не връщайте похарчени пари за всички тези сенчести/измамни казина. Благодаря ви отново за цялата ви помощ.
Автоматичен превод:
joelemanuel5559
Сребърен
преди 1 година
Някой има ли данни за контакт с "digikey"? Или те също са бързи битове?...
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Или бихте ли ме насочили към адвокат?
Or could you point me in the direction of a lawyer?