Съжалявам, Пол, можеш ли евентуално да поставиш връзката за спечеления fos, който си използвал, който беше подобен на твоята ситуация, благодаря приятелю.
Съжалявам, приятелю, каква беше тази връзка, тъй като не съм имал случай, решен от FOS, но това беше подобно връщане на плащане, за което се спрях на Wise, за да го вдигна, което другата ми банка направи
Да, мислех, че сте намерили случай, подобен на вашата ситуация, за да покажете, че вашият аргумент е силен, така че затова са решили да върнат плащането? Съжалявам, може някой друг да го е направил.
Здравей, приятел, не, казах, че показах подобно връщане на плащане за същия търговец, което беше възстановено, след което те го направиха вместо мен, FOS беше копиран в този момент, тъй като беше стигнал до края на пътя за оплакване
И аз се боря с тях. Успях да получа своя SAR, но те все още не искат да признаят, че нарушават шведските (и полските за дъщерното дружество GoriWire) закони за хазарта.
Получих своя SAR от Quickbit, сега те не отговарят на никакви имейли.
Копирах няколко институции в последния си имейл с тях и получих отговор от литовската служба за финансови престъпления с някои формуляри за попълване, за да докладвам за техните нарушения на AML!
Банката Quick q се съгласи да повиши сторнирания, но от вчера един от търговците на компанията се разпусна. Какви са шансовете ми да си върна парите от тази компания, тъй като това е основната част от сторнираните плащания. Също така, ако банката не се забави тогава, можеше да бъде вдигната, преди компанията да се разпусне, както беше вдигната преди повече от 2 седмици, но просто се въртеше напред-назад с банката.
Зависи от сумата и начина, по който сте платили, може да е обхваната от раздел 75, ако не, тогава бих предположил (вероятно греша), че банката ще я таксува обратно от компанията и сумата ще бъде изтеглена от сметките на тази компания и тяхната банка ще преследва дълга, така да се каже, почти като че ли са надвзети.
О, добре, тогава ако покажа на моята банка сторнирането на кредитната ми карта, което също е mastercard, мислите ли, че това може да ги накара да преразгледат. Знам, че с кредитните карти се работи по-лесно, но също така смятам, че ако имате блокиране на дебитна карта, трябва да се прилагат същите правила като за кредитна карта. Смятам, че е смешно да не се гледа по същия начин.
Е, FOS отхвърли жалбата ми при общо взето същите условия като Chase, заявявайки, че това са хазартни транзакции и не могат да бъдат възстановени, тъй като са mastercard, въпреки че са различен MCC. FOS наистина спомена 12.7 за виза и намекна за факта, че това щеше да ми помогне, ако вместо това депозирах с виза.
Да, струва си да опитам, имах работа с Wise, така че не съм сигурен как другите банки ще го видят, но им изпратих писмото си от банката, показващо транзакцията, възстановена с копиран FOS, след което го вдигнаха след това, тъй като доказва, че няма причина да не го вдигнат