Здравейте, би трябвало да можете да ги събирате онлайн, повечето банки разполагат с тази възможност, няма голяма наука в това. Направих единствената възможна услуга, която не е описана
Не, изобщо не се притеснявам! нищо не могат да направят, никога не съм чувал нищо от никой от тях и те правят грешно, не аз, така че няма да ви губя времето да се тревожите за това
Аз банкирам с revolut at са ходили напред-назад, повдигайки сторнирани плащания с помощта на Chat gbt. Те все още биват отхвърляни, казвайки ми, че не съм предоставил доказателства, когато съм ги предоставил. Те продължават да отхвърлят искането ми да представя отново доказателства. Загубен съм, тъй като това продължава седмици. Бях на помощ на живо и общо 26 съветници влязоха и излязоха от 16:00 часа вчера
Те са напълно безполезни, отказаха да ми дадат директен отговор защо са обещали да възстановят средствата ми, след което незабавно върнаха всичко в рамките на едно съобщение. Мисля, че омбудсманът е единственият вариант. Копирах в борд директорите, което е тактика, от която обикновено постигам положителни резултати, но те наистина не се интересуват. Най-голямата грешка, която някога съм правил, правейки толкова големи депозити в тези сайтове почти изключително чрез Revolut.