Не знам дали вашият е същият - затова увеличих сторнираното плащане и получих първоначалното възстановяване, след което компанията оспори последния ден - така че моята банка го е взела предварително, което продължава 30 дни (крайната ми дата е 14-ти) така че първоначално казах, че не съм разпознал търговеца и не съм получил никакви стоки от търговеца - те се върнаха и казаха, че са го направили - така че предоставих повече информация на банката и я повдигнах сега под неправилен mcc - така че просто чакам да видя с какво ще се върнат 🤷♀️ Не съм сигурен дали съм го направил по правилния начин или не или какви ще бъдат резултатите, но досега не съм чул нищо
Не казах, че съм купил нещо - казах, че не съм купил нищо от този търговец и не разпознавам плащанията (не знам дали трябваше да го направя), защото те оспориха и казаха, че съм правил покупки с тях - така че тогава моята банка стартира pre arb с неправилен mcc
Здравейте, изчаках около 50 дни, след което се заех в понеделник два дни по-късно получих писмото, всичко беше направено в едно писмо, изглеждаше много по-бързо от последния път