Уважаеми екип,
Моята банка ми препоръча да се свържа с вас във връзка със съмнителни транзакции по моята сметка. С настоящото изисквам незабавно възстановяване на суми за транзакции, извършени чрез вашата платежна система, които след това са отишли в незаконно действащ сайт за хазарт.
Тази практика се нарича „изпиране на транзакция" и обикновено се използва за прикриване на истинската цел на транзакцията, като по този начин се заобикалят блокировките на картата чрез използване на неправилен код на търговска категория (MCC).
Това е в пряко нарушение на разпоредбите на Mastercard и VISA (изтрийте Visa или Mastercard, в зависимост от това, с която картата ви не е) и квалифицира транзакцията за възстановяване на плащане. Освен това до ден днешен не съм получил никакви услуги или стоки от вас.
Имам много транзакции преди тази дата
Това са въпросните транзакции:
НОМЕР НА КАРТАТА (1234 56 **** 7899)
Подробности за транзакцията XXXX
Мога да прикача моите банкови извлечения, показващи тези транзакции, ако е необходимо.
Трябва да ви информирам, че ако не получите отговор от вас в рамките на 7 дни, ще подам заявление за сторниране на плащане в моята банка.
Ако има нещо друго, от което се нуждаете от мен за обработване на възстановяването, моля, уведомете ме.
поздрави
Автоматичен превод: