здравейте всички
Преди няколко месеца публикувах тук, че мога да помогна на хора с оплаквания от карти към техните банки срещу определена такса. Оттогава помогнах на двама души, единият от които получи обратно ок. 150к и другите 100к, както и имах/имам контакт с някои които имат по-малки суми които чакат.
През годината аз самият успях в 100% от жалбите си за карта (Revolut и Swedbank) и получих над 300 000 шведски крони обратно.
Ако искате помощ, можете да ми пишете на Discord -BettyBettyBetty. Не таксувам нищо предварително, но това е на базата на взаимно доверие помежду ни, където най-големият риск е за мен, когато положа много работа, без да получа нищо за това. 2 от 3-ма, които са се свързали с мен са "изчезнали" след като съм им дал съвет, от тримата честни хора съм получил около 25% от това, което са успели да си върнат в зависимост от това колко съм им помогнал, например да напиша цялата документ . Затова си запазвам правото да кажа „не", ако не се чувствате сериозни.
Мога да ви помогна, ако:
- Това е шведска банка
- Все още не сте подали жалба за карта, която е била отхвърлена
- Само покупки с карта, без банкови преводи
-покупките не трябва да са по-стари от 6 месеца (все още могат да излязат)
-Ако се отнася за Revolut, зависи от това в коя категория е регистрирана покупката дали ще премине или не, но можем да преминем през това заедно въз основа на това кои търговци имате
Разбира се, не мога да гарантирам, че ще получите нещо обратно, но както казах, успях на 100% с моя метод както за себе си, така и за тези, на които помогнах, ако следваха инструкциите ми.
Публикации като тази са склонни да предизвикат много раздразнение и обвинения в експлоатация на другите, но хей - аз съм просто един трагичен пристрастен към игрите като останалите от вас, който се опитва да подобри финансите си, като използва това, в което съм добър. Всеки има възможност, както и аз, да прочете и да направи това сам, но ако не искате/не можете, това е печеливша ситуация, ако успеете да си върнете малко пари.
Нека бурята започне и лека нощ!