Парих пари в моята банка за случай на измама по отношение на Santeda International BV
По принцип твърдя, че те не са легитимен оператор. Имах толкова много проблеми с тях по отношение на задържането на изплащания и общо взето всички причини, поради които нямат лиценз за Обединеното кралство и следователно не трябва да приемат клиенти от тук.
Моята банка ми съчувства, но в настоящия момент те отказват да ми възстановят сумата, освен ако не мога да предоставя повече доказателства, че Santeda (или когато работят като Donbet или Goldenbet) целенасочено са се заели да мамят клиентите от самото начало. Те казват, че са голяма услуга и изглеждат легитимни и не се различават много от клиентските спорове от други компании, а не измама. Очевидно не съм съгласен.
Някой има ли нещо, което може да ми помогне да ми предостави, което показва, че Santeda е измамна компания? Което отново е причината те да не си правят труда да получат лиценз от Обединеното кралство, за да следват правилата и регламентите.
Моята банка смята, че Santeda/Donbet/Goldenbet имат законен лиценз за хазарт в Кюрасао. така ли Може ли някой да провери, тъй като видях някои съобщения, че може да е фалшив лиценз?
И по-специално някаква информация от управляващите органи за тях? Сигурен съм, че видях нещо за това, че австралийското правителство предупреждава клиентите за Сантеда.
Нещо за изпълнителния директор и по-голямата операция като цяло? По принцип всичко, което някой е открил, показва, че е измамна компания.
Моля, изпратете ми имейл на ако някой може да помогне.
I've been chipping away at my bank for a scam case in regards to Santeda International B.V.
I've basically argued they are not a legit operator. I've had so many problems with them in regards to withholding payouts and basically all the reasons why they don't have a UK license and therefore shouldn't take on customers from here.
My bank has sympathy with me but as it stands they are refusing to refund me unless I can provide more evidence that Santeda (or when they operate as Donbet or Goldenbet) purposefully set out to deceive customers from the getgo. They are saying that they are a big service and appear legit and it's not much different to customer disputes from other companies and not a scam. I obviously disagree.
Does anyone have anything they can help provide me with that shows Santeda are a scam company? Which, again, is why they don't bother to get a UK license to follow the rules and regs.
My bank believe Santeda/Donbet/Goldenbet have a legit gambling license in Curacao. Is that so? Can anyone verify as I've seen some messages saying it could be a fake license?
And particularly any info from governing bodies about them? I'm sure I saw something about the Australian government warning customers about Santeda.
Anything on the CEO and the larger operation as a whole? Basically anything anyone has found that shows they are scam company.
Please email me at [email protected] if anyone can help.
Автоматичен превод: