Парих пари в моята банка за случай на измама по отношение на Santeda International BV
По принцип твърдя, че те не са легитимен оператор. Имах толкова много проблеми с тях по отношение на задържането на изплащания и общо взето всички причини, поради които нямат лиценз за Обединеното кралство и следователно не трябва да приемат клиенти от тук.
Моята банка ми съчувства, но в настоящия момент те отказват да ми възстановят сумата, освен ако не мога да предоставя повече доказателства, че Santeda (или когато работят като Donbet или Goldenbet) целенасочено са се заели да мамят клиентите от самото начало. Те казват, че са голяма услуга и изглеждат легитимни и не се различават много от клиентските спорове от други компании, а не измама. Очевидно не съм съгласен.
Някой има ли нещо, което може да ми помогне да ми предостави, което показва, че Santeda е измамна компания? Което отново е причината те да не си правят труда да получат лиценз от Обединеното кралство, за да следват правилата и регламентите.
Моята банка смята, че Santeda/Donbet/Goldenbet имат законен лиценз за хазарт в Кюрасао. така ли Може ли някой да провери, тъй като видях някои съобщения, че може да е фалшив лиценз?
И по-специално някаква информация от управляващите органи за тях? Сигурен съм, че видях нещо за това, че австралийското правителство предупреждава клиентите за Сантеда.
Нещо за изпълнителния директор и по-голямата операция като цяло? По принцип всичко, което някой е открил, показва, че е измамна компания.
Моля, изпратете ми имейл на ако някой може да помогне.