Аз съм в процес, те ми казаха да повдигна сторниране на плащане с моята банка, но за съжаление банката ми отказа поради начина, по който е извършено плащането A2A pisp плащане, но имам адвокат за това, те или плащат, или ще бъда изправен пред съда и така или иначе ще загубя, тъй като аз живея в Обединеното кралство и транзакциите са незаконни и те го знаят, също така, ако сте в Обединеното кралство, уверете се, че Nucleus365 Ltd не е възложил работата на тях, защото те носят отговорност за делегати на трети страни и са акредитирани от FCA. Така че бих се свързал с вашата банка, те със сигурност ще знаят. ако Nucleus365 направи превод към falcora finance.io, бих им изпратил съобщение и ще им кажа, че са започнали незаконни транзакции, тъй като компанията, която имат сключили договор, не могат да вземат средства от притежатели на сметки в Обединеното кралство съгласно раздел 33 от Закона за хазарта от 2005 г. криминално престъпление. кажете им, че сте говорили с комисионна за хазарт в Обединеното кралство и FCA.ако е falcora, надявам се, че банката ви ще върне плащане, уведомете ме как се справяте, дръжте ме в течение, аз ще направя същото. Бъдете внимателни
Автоматичен превод: