Да, аз съм същият голям ритник във фитнеса и бях навсякъде, използвайки различни фитнес зали, всъщност виждах места, на които обикновено не ходя, което беше страхотно, като започнах да гледам телевизия, което не правех, преди да се почерпя, купувах неща, харесват ми нещата, които отричах себе си, когато мисля за хазарт, тъй като винаги броих хазартни цифри в главата си, вероятно ще разберете какво имам предвид Все още съм психически белязан за цял живот, но се чувствам много по-добре, но все още чувствам тежест на раменете си загубих много повече в миналото бях по дългови програми в продължение на 6 години и т.н. огромни суми загубих 70 000 паунда и върнах около 20 000 паунда, докато ги отписват кредитният ми рейтинг беше съсипан, но все пак се върнах като глупак, но точно сега се чувствам силен, все още имам два лични заема, за да платя около 6000 паунда и взех заем срещу къщата 23 000 паунда при глупави лихвени проценти, но това вече е много по-добре, както преди, че имах още £33 000 отгоре и намерих тази страница и тя ме спаси, за да бъда честен, тъй като мислех, че ще опитам с банката и ще го пробвам добре и работи, иначе отивах в Дългова схема DAS
Автоматичен превод: