Един труден - мисля, че повечето случаи на FOS се дължат на това, че банките не са ги вдигнали, докато изглежда са готови да вдигнат под неполучени стоки. Не съм сигурен, че съм виждал много случаи на FOS, в които са били повдигнати, но след това търговецът ги е оспорил, сигурен съм, че в крайна сметка ще има такива.
Те отхвърлиха първата жалба по жалбата. Днес получих същия отговор за същата, въпреки че преследвах втората жалба за останалите 4, които пропуснаха, така че е шега! те също сега казват, че съм казал, че някой под 18 е използвал картата ми, което е глупост, никога не съм го казвал!
Нещото, което е забавно при мен, е фактът, че произволно са възстановили този от £15, но другите между £50/£100 все още не са предприети, ще видим дали е на цена или са готови да лъжат за някои, но не и за други .
Чейс не е страхотен, както казах преди. Barclays бяха добре след жалбата и като видяха, че съм пристрастен към хазарта. Търговците също изглеждат успешни и пропускат дали възстановяват сумата директно или се състезават.