Можете ли да споделите информацията с transferop/payop и с мен, приятел!! Повечето от моите бяха направени чрез това
Автоматичен превод:
Gojira7346
WonTD
Диамантен
WonTD
преди 1 година
Също така имам моя случай с FOS, който продължава с goldenbet, в моите имейли ги попитах директно за информация за контакт с техните процесори на трети страни, която те отказаха и интересно заявиха, че работят самостоятелно и вече не са свързани със Santeda International BV
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized825
Диамантен
Anonymized825
преди 1 година
Chase е болка за мен, заяви своите хазартни транзакции, въпреки че не са под хазартен MCC, опитвайки се да аргументира факта, че ако това е хазартна транзакция, защо MCC е посочен като нещо друго? Опитах тактиката да попитам дали транзакциите ще заобиколят блокиране на хазарта, ако е на място (това беше нов акаунт, нямах го на място по това време, но бях регистриран в GAMSTOP от 2021 г.) те казаха, че ще го препратя на специалиста и не са ми отговорили пет дни.
Автоматичен превод:
Gojira7346
s26f8yg29c
Диамантен
s26f8yg29c
преди 1 година
С кой уебсайт беше търговецът на NikoTPF, мога ли да попитам? Виждал съм множество варианти, използвани за различни сайтове
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized839
Диамантен
Anonymized839
преди 1 година
Santeda, по-конкретно goldenbet отказа да ми даде имейл адреса на тези доставчици трети страни, след като каза, че трябва да се свържа с тях относно проблема, имаш ли представа кои компании ги настаняват? Моят беше вариант на NikoTPF
Автоматичен превод:
Dustyd
Gojira7346
Платинен
Gojira7346
преди 1 година
Всичко nikotpf е elegro, те просто ще кажат „моля, помолете вашата банка да се свърже с нас, тъй като не можем да ви идентифицираме", те основно ми казаха да обработя сторниране на плащане и ще ви бъде възстановена сумата.
Автоматичен превод:
Gojira7346
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Да, това ми казват, моите банки отказаха да го направят, тъй като бяха хазартни транзакции, въпреки че кодът на търговеца беше грешен, вместо да предоставят доказателства и да отговорят на въпросите им, този път използвах тактиката да ги питам , надявам се, че разбирането, че не могат да дадат солиден отговор, може да ги вдъхнови да го разгледат, докато чакам омбудсмана да ми назначи агент
Автоматичен превод:
Dustyd
Gojira7346
Платинен
Gojira7346
преди 1 година
Ако трябва да съм честен, в миналото съм изпълнявал сторнирания на плащания и казах, че средствата не са влезли в сметката ми, тъй като банката отива при въпросните търговци, те обикновено се отказват и не се съпротивляват на сторнирането, тъй като незаконно вземат пари от британски банки.
Някой има ли някаква информация относно местоположението на „магазина за игри" показва Nottingham gb
Автоматичен превод:
Youssf
Диамантен
преди 1 година
Някой да познава KTM Warsaw (Полша) и как да се свържа с тях?
Това също е свързано с някои базирани в Кюрасао казина.
Автоматичен превод:
Mizu
Сребърен
преди 1 година
Някакъв добър детектив, който може да помогне за намирането на "currycudi" Лондон? Получих адреса им от банката: 20 Wenlock Road, London, но изглежда е фалшив адрес с хиляди компании на него. Транзакцията също е маркирана като образование, ако това помага.