Да, моята казваше, че е отворена, но консултантите на клиентите също нямаха представа какво се случва, дори когато дадох референтни номера и дори прегледах всяка транзакция. Дори повдигнах 2 оплаквания за некомпетентност, които бяха затворени незабавно в приложението ми можете да видите колко пъти е бил отменен и отворен 4 пъти, за да бъдем точни. Ето защо съветникът ми каза, че е затворено и окончателното решение е взето, това беше края на септември, така че аз казах не, все още е отворено, тъй като пише отворено в приложението ми, тогава тя каза, че ще говоря с моя мениджър и ще се свържа с вас ,когато се върна, тогава тя ми каза, че случаят определено е приключен, но някой продължава да го повдига, но ще продължи да бъде отхвърлян. Веднага след този разговор получих имейл, че все още разследват SMH. Така че решението вече беше взето и чувствам, че те просто го проточиха, за да изглежда така, сякаш правят нещо, без да знаят за този разговор. Честно казано не мисля, че някога е било повдигано като неполучена стока, тъй като причините зад него бяха същата причина за първоначалния отказ за измама на ip адреса. Но кой знае, че всеки случай е базиран по различен начин. Надявам се да имаш повече късмет от мен
Автоматичен превод: