Някой имал ли е късмет с възстановяването на плащания с Monzo? Кажете ми съвет, ако имате.
Все още търся информация за:
Империя Кашия
Pay-spro
Ако някой има работа с тези.
Редактирано
Автоматичен превод:
JohnJustice
Бронзов
преди 1 година
Здравейте момчета,
Разгледах тази тема, но за съжаление не мога да намеря информация за ваучерите на Albedo. Може ли някой да ми помогне да разбера дали техните ваучери се приемат в някои уебсайтове за хазарт (и кои).
Уебсайтът на Albedo е Albedosend.com, изглежда, че те са многоцелеви ваучери.
благодаря предварително,
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Какво мислите за новите закони за хазарта £2 на завъртане максимум онлайн това ли е началото на края за онлайн казината? изглежда, че сега биват удряни по-често, споменават се и повече правомощия за атакуване на сайтове на черния пазар
Ужасно е, че някои от тези банкови служители са измет. Знам, че работех в тях, това са просто студенти от университета, които са пълни с глупости и невежи ръководители на екипи, но трябва да има и свестни, но е късмет, ако ги вземете последното момче, което имах, беше тотален луд, но жената преди беше брилянтна
Току-що казаха, че банката не носи отговорност и не биха могли да ви поискат сторнирани плащания, защото това са хазартни транзакции. Напълно игнорира целия ми случай.