не прекалявам с това, просто ако оспорват, бих искал да застана начело на играта и да получа цялата необходима информация, за да противодействам на това, което казват, приятелю
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Те няма да ги оспорват, приятел
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Просто се паникьосвам, това е всичко, приятелю, ако измислят лъжи за това
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Не, както ги прави банката, ако се направи правилно, те нямат шанс, приятел
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Как банката да го направи правилно, приятел, имаш ли опит в подобни неща, знам, че си направил няколко връщания на плащания
Автоматичен превод:
Lucid_1337
Диамантен
преди 1 година
Hot1.bet направи правилното нещо и плати обратно, няма отговор от тях, но всички депозити са възстановени ✌️✌️
Shark77, Cake Tools Depot, Tradementum и др
Проверете дали сте играли на техните страници в рамките на групата и имейл поддръжка.
Е, когато направиха моите, никой не се върна, всъщност никога не ги повдигнах, но мисля, че тези, които се върнаха, не бяха направени правилно
Автоматичен превод:
craigtay9989
Сребърен
преди 1 година
мога спокойно да кажа, че днес имах късмет моята банка като връщане на плащане 260 транзакции от там измамници днес и сега най-накрая мога да оставя всичко това зад гърба си
компаниите нямат информация за мен, тъй като никога не съм се проверявал със сайтовете, на които съм играл, и сега мога да очаквам Коледа най-накрая
все още чакам за другите сторнирания на плащания от моя фирмен акаунт, което ще отнеме повече време, но най-важното е, че имах достатъчно късмет днес и мога да продължа напред сега и да забравя тази изминала година, благодаря на всички, които помогнаха и желая на всички ви късмет в получаването на вашите пари обратно
Автоматичен превод:
Williamj86
craigtay9989
Платинен
craigtay9989
преди 1 година
Поздравления, колега, щастлив за всеки, който има този резултат сериозно
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Виждал съм няколко души тук, които са карали търговците да спорят с лъжи, това е всичко, за което се притеснявам
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
craigtay9989
Диамантен
craigtay9989
преди 1 година
Браво колега ! не правете грешката, която направих аз и се връщайте към нея, но страхотно!
Автоматичен превод:
craigtay9989
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
Няма смисъл да се връщам назад. Прочетох всичките 283 страници тук, болката и отчаянието на хората, включително вашата, това беше събуждането, имах нужда да намеря тази тема беше най-доброто нещо, което ми се случи тази година и продължавам напред и харча парите за нов голф клубове 🙂
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
craigtay9989
Диамантен
craigtay9989
преди 1 година
Страхотно, наслаждавайте се, наистина го заслужавате, много тъжната история има щастлив край! Радвам се, че помогнах, дори и да не беше страхотно за мен, можеше да е по-зле, поне имам друг другар, аз съм оцелял, ще продължа
Автоматичен превод:
craigtay9989
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
добре, винаги се радвам да помагам на другите, така или иначе имам няколко седмици свободно време, така че винаги съм щастлив да помагам на другите и да, благодаря ви, радвам се, че е решен, знам, че има само временни кредити, но не ги виждам да се оспорват, тъй като нямат нищо срещу мен 🙂
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
craigtay9989
Диамантен
craigtay9989
преди 1 година
Ще се справиш, приятел, може да разлееш няколко, повечето ще спечелят! отдръпни се сега
Автоматичен превод:
craigtay9989
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
ще направи наистина
ще продължа да разглеждам форума за новини от други и може да се боря за затварянето на тези компании завинаги, така че повече хора да не бъдат измамени, ние сме на gamstop поради причина да не бъдем линчувани от измамници поради проблемите, които имахме в миналото
Автоматичен превод:
Hunter12
Сребърен
преди 1 година
Така че имам двама търговци, привлечени от моята банка чрез връщане на плащане при множество транзакции, има ли нещо, с което търговците могат да ги оспорят?
там подадено под стоки/услуги, които не са получени. в моите очи те наистина нямат крак, на който да стоят.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
craigtay9989
Диамантен
craigtay9989
преди 1 година
Звучи страхотно, не бих могъл да го обобщя по-добре, просто ми се искаше банките и доставчиците на карти да мислят по същия начин!
Автоматичен превод:
Williamj86
Платинен
преди 1 година
Имах този отговор от mobilum. Какъв е моят отговор на това.
Автоматичен превод:
BettyBetty
Hunter12
Платинен
Hunter12
преди 1 година
Имам няколко търговци, които оспорват. Банката не споделя отговора си (все пак не моите банки), така че не знам какво са казали. Едно от тази пролет току-що получих съобщение, че съм „спечелил" и имам 4 активни сторнирания, при които банката е „избрала да постави под въпрос отговора на търговците" и очаквам окончателния резултат след около един месец.