Кой може да ми помогне да намеря контакт с тези търговци?
-Хаштрик
-Байт новини
-Bp w зареждане
-Нинджаски
Автоматичен превод:
Georgey132
Бронзов
преди 1 година
Някой да е имал късмет с fomiline UAB - изглежда, че е собственост на някаква крипто компания?
всяка помощ ще бъде препоръчана
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Диамантен
преди 1 година
Някой имаше ли късмет с Каша?
Автоматичен превод:
Lucid_1337
Georgey132
Диамантен
Georgey132
преди 1 година
Те са Quickbit и изобщо не им пука за нас, те правят всичко, за да вземат парите на хората..
Автоматичен превод:
Aljosha93
Сребърен
Anonymized954
преди 1 година
Ако някой има транзакции за Instaxchange, Kunava.io или cryptoyeah, уведомете ме, тъй като имам имейл адреса на собственика. Повече няма да ми върнат сумата, защото са включили името ми в черен списък, но нямам нищо против да предам информацията
If anyone has any transactions for Instaxchange, Kunava.io or cryptoyeah let me know as I have the owners email address. They won’t refund me anymore because they black listed my name but i don’t mind passing on the information
Автоматичен превод:
преди 1 година
Моля, дайте ми адреса, от който се нуждая спешно
Автоматичен превод:
makelios6
Anonymized954
Платинен
Anonymized954
преди 1 година
Пич, трябва ми адрес за кунава
Автоматичен превод:
makelios6
Dt100
Платинен
Dt100
преди 1 година
Пич, след като провери къде съм направил националния залог, трябва да е измама.
За да можем да синхронизираме E, за да можем да си върнем парите
здравейте всички Освен това тъкмо завършвам имейлите си с Instaxchange, така че ще публикувам имейли по-късно днес, но не забравяйте да ги прегледате на Trust Pilot. Получих отговори от тях моментално
Автоматичен превод:
Dt100
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Тогава никога не стигнах доникъде с cardaq
Never got anywhere with cardaq then
Автоматичен превод:
преди 1 година
Те не казват не. Споменете FCA и ги CC в имейла, обяснете на Cardaq, че няма уебсайтове за въпросните търговци. Което е част от техните T&C. Няма средства за контакт, така че не можете да разрешите проблема по този начин.