Опитах, но не можах да намеря начин да го направя, тъй като изглежда, че е само за продавачи, иска данни за акаунт и т.н.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Диамантен
DynamoHarry
преди 1 година
Това е единственото нещо, което съм чувал от тях
И това са техните правила
Редактирано
Автоматичен превод:
Williamj86
Платинен
преди 1 година
Имах банков формуляр за актуализация след разследване, те не могат да правят сторнирания на плащания, защото трябва да следват правилата на mastercards, но не разбирам този момент тук на екранната снимка, може ли някой да ми обясни това, моля
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Това е единственото нещо, което съм чувал от тях
И това са техните правила
This is the only thing ive heard from them
And this is their rules
Автоматичен превод:
преди 1 година
Но сигурни ли сте, че SumUp = SmPay?
Бих се опитал да им се обадя, да отида в медиите, да се обадя на финансова полиция. Направете всичко!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Това означава, че те ги повишават, приятелю, което ми се случи, те държат средствата, докато спечелите, след което ги получавате около 6 седмици по-късно
Автоматичен превод:
boots2024
Williamj86
Златен
Williamj86
преди 1 година
Приятелю, чета това, тъй като те го правят за теб… те просто казват, че не е гарантирано, тъй като търговецът може да се върне с някакво доказателство.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Диамантен
DynamoHarry
преди 1 година
Човекът в банката казва, че са минали през sumup и когато направих няколко, си спомням, че sumup светна! Неговите ранни дни пъпка
Автоматичен превод:
Williamj86
boots2024
Платинен
boots2024
преди 1 година
Можете ли да ги видите да се връщат с доказателство, видях, че вероятно няма да дойдат, тъй като това ще разкрие измамата
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Четох, че имат 90 дни или нещо такова
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Диамантен
преди 1 година
Някой получавал ли е възстановяване от SumUp?
За съжаление не мисля така.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
99% сигурен е, че след като се вдигне, това е, ако не чуете нищо след 10-14 дни, това е
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Да изчакам ли 10-14 дни или ако не ми отговорят от търговците в рамките на това време, печеля, извинявай, ако бъркам, колега
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
DynamoHarry
преди 1 година
Някой получавал ли е възстановяване от SumUp?
За съжаление не мисля така.
Has anybody got refund from SumUp?
I unfortnetly dont think so.
Автоматичен превод:
преди 1 година
@DynamoHarry - имаш ли данните за контакт с Enygma, приятел?
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Да изчакам ли 10-14 дни или ако не ми отговорят от търговците в рамките на това време, печеля, извинявай, ако бъркам, колега
Shall I wait 10-14 days or if they don’t hear back from the merchants within that time I won sorry if I am confusing mate
Автоматичен превод:
преди 1 година
Трябва да изчакате, докато търговецът разполага с 45 дни за оспорване. Те обаче няма да оспорват, тъй като знаят, че това, което правят, е незаконно! Просто ще трябва да почакате.
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Диамантен
Anonymized847
преди 1 година
@DynamoHarry - имаш ли данните за контакт с Enygma, приятел?
@DynamoHarry - do you have the Enygma contact details mate?
Автоматичен превод:
преди 1 година
Не мога да го намеря сега, но съм сигурен, че беше @enygma.eu или @enigma.eu.
Но не мога да си спомня дали беше информация или поддръжка. Не мога да намеря пощата
Автоматичен превод:
Williamj86
Anonymized847
Платинен
Anonymized847
преди 1 година
О, това са само 45 дни, което не е лошо тогава. И не можете да ги видите да се връщат с каквато и да е информация, защото очевидно разкриват незаконните дейности, които извършват. Така че това, което банката основно прави, е връщане на плащания или аз го чета погрешно
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Ако нищо не се върне от банката, това означава, че сте спечелили без връщане, обикновено в рамките на 10-14 работни дни те се връщат, просто изчакайте
Редактирано
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Стискам палци приятелю, предполагам, че отново е игра на изчакване
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Не бих се тревожил сега парите ви са в безопасност
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
О, това са само 45 дни, което не е лошо тогава. И не можете да ги видите да се връщат с каквато и да е информация, защото очевидно разкриват незаконните дейности, които извършват. Така че това, което банката основно прави, е връщане на плащания или аз го чета погрешно
Oh so it’s only 45 days that’s not to bad then. And you can’t see them coming back with any info because obviously they give away the illegal activities they are doing. So what the bank are basically doing is chargebacks or am i reading it wrong
Автоматичен превод:
преди 1 година
Банката прави връщания на плащания, да, вероятно под 4840 (или подобен) - Невалиден код за измама с данни. Това наистина трябва да се направи от всички банки при тези обстоятелства, ако MCC и името на търговеца са грешни (ако не можете да не получавате стоки и услуги).
Много се съмнявам, че ще се върнат, освен ако не измислят неща като Kinguin с някой, когото познавам!